ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΔΕ και διαθεσιμότητα για τον σωματέμπορα αστυνομικό

ΕΔΕ και διαθεσιμότητα για τον σωματέμπορα αστυνομικό

Εξελίξεις στην υπόθεση με τον αστυνομικό που κατηγορείται για σωματεμπορία και βιασμό

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος του αστυνομικού, ενώ παράλληλα ο ίδιος τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων έπειτα από μια αστραπιαία και κινηματογραφική επιχείρηση, η οποία έγινε στην «καρδιά» του Γκύζη. Ο αστυνομικός κατηγορείται για σωματεμπορία και βιασμό σε βάρος μίας 34χρονης γυναίκας απο το Καμερούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του αστυνομικού.

Συγκλονίζει το θύμα του σωματέμπορα αστυνομικού - «Η ζωή μου ήταν εφιάλτης»

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το θύμα του αστυνομικού, το οποίο δήλωσε λυτρωμένο από τον εφιάλτη που ζούσε:

«Νιώθω πλέον ελεύθερη αλλά αισθάνομαι και λίγο φόβο. Η ζωή μου ήταν ένας εφιάλτης. Ήθελα να πεθάνω. Προσπάθησα να πηδήξω από το μπαλκόνι. Όλα αυτά τελείωσαν...Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που με έσωσαν».

Πώς δρούσε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός τα τελευταία δύο χρόνια είχε «πουλήσει» έρωτα στην εκδιδόμενη, μητέρα δύο παιδιών, με την οποία συζούσαν. Την πίεζε να εργάζεται για ώρες στο πεζοδρόμιο, της έπαιρνε όλα τα χρήματα, την βίαζε καθημερινά, την χτυπούσε προκαλώντας της μελανιές σε όλο το σώμα, ενώ μια φορά - σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας - προσπάθησε να τη σκοτώσει σφίγγοντάς της τον λαιμό.

Ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας με το μηχανάκι του και την περίμενε να τελειώσει, ενώ όταν είχε υπηρεσία περνούσε από την πιάτσα, με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη. Οι γείτονες την είχαν δει να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του μπαλκονιού με σκοπό να πηδήξει στο κενό.

Πριν από μια εβδομάδα το κορίτσι έσπασε τη σιωπή του και μίλησε σε φίλη της, η οποία αμέσως ανέλαβε δράση και απευθύνθηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Η νεαρή μητέρα κατέθετε για περίπου 5 ώρες παρουσία ψυχολόγου.

Την ίδια μέρα οι αστυνομικοί δίχως να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν την επιχείρηση για τη σωτηρία της γυναίκας. Προσημείωσαν 500 ευρώ, της τα έδωσαν λέγοντάς της ότι θα τα δώσει στον αστυνομικό όταν επιστρέψει σπίτι δήθεν ότι της τα έδωσε πελάτης.

Μόλις ο αστυνομικός θα επαιρνε τα χρήματα, τότε η γυναίκα θα έπρεπε να βγει να πετάξει τα σκουπίδια ως... σήμα και θα την ακολουθούσαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε. Μόνο που για ώρες οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων δεν έβρισκαν τα χρήματα.

Τελικά ανακάλυψαν ότι σε δωμάτιο που παρέμενε πάντα κλειδωμένο είχε φτιάξει έναν ειδικό χώρο όπου έβαζε τα λεφτά που άρπαζε απο τη γυναίκα. Του πέρασαν χειροπέδες και την Τετάρτη θα περάσει ανακριτή.

Ο εισαγγελέας του άσκησε κακουργηματικές διώξεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός έχει παρελθόν. Φαίνεται να έχει κάνει το ίδιο σε μια ακόμα γυναίκα ενώ πρώην σύντροφό του τον είχε καταγγείλει για βία.

Σχετικές ειδήσεις