Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορταζ Νewsbomb: Τα δύο νέα πρόσωπα που ερευνα η EΛ.ΑΣ και η «εγκληματική οργάνωση»

renti
Photo: Εurokinissi

ΡέντηΟ κλοιός σφίγγει για γνώριμα στην Ασφάλεια πρόσωπα αλλά και για εκείνα που εκτιμούν πως θα ξεφύγουν.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που είχαν πρωταγωνιστικους ρόλους στην διπλή δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού, συμμετείχαν στα επεισόδια, καθοδήγησαν άτομα ώστε να ρίξουν ναυτικές φωτοβολίδες και μολότοφ και τους προμηθευσαν με τα πολεμοφόδια.

Ουσιαστικά αυτό που θέλει η ασφάλεια είναι να στείλει τη δικογραφία στις δικαστικές αρχές όχι μεμονωμένα, ένα ένα δηλαδή τα πρόσωπα αλλά ως «εγκληματική οργάνωση». Αυτός φέρεται να είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχουμε δει ακόμα νέες συλλήψεις πάρα το γεγονός ότι υπάρχει ταυτοποιηση προσώπων με ευρήματα.

Μέχρι στιγμής εκτός από τον 18χρονο, τον αδερφό του αλλά και τον μάνατζερ του τραπερ ο οπός καταγγέλλει ότι έχει δεχθεί απειλές στα social media - σύμφωνα με πηγες από την ΕΛ. ΑΣ γίνεται έρευνα για ακόμα δύο πρόσωπα. Οι αστυνομικοί εχουν στα χέρια τους τα ονόματα τους και αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια τα οποία θα δείξουν αν είχαν ρόλο και ποιον ακριβώς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΔΕΕ έχει ολοκλήρωση την εξέταση της όσον αφορά τον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας και δεν φαίνεται να «δίνει» αλλά πρόσωπα ωστόσο έχει ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των υπολοιπων στοιχείων που βρέθηκαν τόσο στο σημείο του επεισοδίου, όσο και μέσα στο γήπεδο όπως και στις τουαλέτες όπου κάποιοι επιχείρησαν να κάψουν τα ρούχα τους. Έχουν μπει δηλαδή στο μικροσκόπιο ρούχα, κουκούλες, γάντια και άλλα αντικείμενα.

Στα γραφεία της αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν κληθεί πάνω από 30 άτομα τα οποία έχουν δώσει κατάθεση για το περιστατικό και πρόκειται κυρίως για οπαδούς.

Όπως ανέφεραν στο newsbomb καλά πληροφορημένες πηγές οι εξελίξεις θα ξεκινήσουν να τρέχουν σε λίγες μέρες όταν συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία που αναμένουν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και όταν σκιαγραφησουν τις κινήσεις εκείνων που έχουν μπει στο κάδρο τις τελευταίες ώρες.

Ο κλοιός σφίγγει για γνώριμα στην Ασφάλεια πρόσωπα αλλά και για εκείνα που εκτιμούν πως θα ξεφύγουν.

Σχετικές ειδήσεις