ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Χτύπησε» ξανά η συμμορία με τα χρηματοκιβώτια;

«Χτύπησε» ξανά η συμμορία με τα χρηματοκιβώτια;

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/03/2017) στην Αστυνομία, όταν ένοπλοι εισέβαλαν σε γνωστή εταιρεία διακίνησης αλιευμάτων, στο Κορωπί. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη συμμορία με τα χρηματοκιβώτια.

Ο «συναγερμός» στις Αρχές σήμανε γύρω στις 02:30, όταν τρία άτομα παραβίασαν με λοστούς την είσοδο του φυλακίου της εταιρείας που στεγάζεται στην οδό Δημοκρίτου, στο Κορωπί. Αφού απείλησαν με μαχαίρια τον φύλακα κατευθύνθηκαν στο χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια επιχείρησαν να το ανοίξουν με τη χρήση ενός τροχού, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή. Οι άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Αυτό που τώρα προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι αν πρόκειται για ένα νέο «χτύπημα» της σπείρας με τα χρηματοκιβώτια, καθώς ο τρόπος δράσης των επίδοξων ληστών που έβαλαν στόχο τα ξημερώματα την εταιρεία στο Κορωπί εμφανίζει κοινά στοιχεία με αυτόν της γνωστής συμμορίας.

Σχετικές ειδήσεις