ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βύρωνας: 42χρονος κακοποιός συνελήφθη επί τω έργω - Είχε κάνει δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές

Βύρωνας: 42χρονος κακοποιός συνελήφθη επί τω έργω - Είχε κάνει δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές

Περισσότερες από 24 διαρρήξεις-κλοπές διέπραξε 42χρονος που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη, στον Βύρωνα, 42χρονος, ο οποίος εισέβαλε σε αρτοποιείο της περιοχής, αφού προηγουμένως έσπασε την τζαμαρία και πήρε την ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, ο δράστης, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κατά το τελευταίο δίμηνο, έκανε περισσότερες από 24 διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 42χρονος, μαζί με συνεργούς του, αφού πρώτα εντόπιζαν καταστήματα, όπως καφετέριες, μίνι μάρκετ και φαρμακεία, εισέβαλαν σε αυτά σπάζοντας τη τζαμαρία με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων. Στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, ταμειακές μηχανές, ηλεκτρονικές συσκευές, φαρμακευτικά σκευάσματα, καθώς και ναρκωτικά δισκία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 24 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, εκ των οποίων 13 στην Ηλιούπολη, 5 στη Δάφνη, 4 στην Αργυρούπολη και 2 στην Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Θέμος Αναστασιάδης: Η άγρια κι άνιση «μάχη» του με τον καρκίνο από το 2017

Αποκαλύψεις – σοκ για το βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο: «Αν το πεις θα σε βιάσουμε ξανά» (vid)