ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καταγγελία βιασμού στα Πατήσια: Ελεύθεροι οι δυο 20χρονοι που κατηγορήθηκαν από 19χρονη

Καταγγελία βιασμού στα Πατήσια: Ελεύθεροι οι δυο 20χρονοι που κατηγορήθηκαν από 19χρονη
InTime

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο 20χρονοι Αλβανοί που κατηγορήθηκαν από 19χρονη ότι την βίαζαν επί τρεις ημέρες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και την απελευθέρωσαν για να πάνε στη Μύκονο.

Ειδικότερα, ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρέωσης εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Και στους δυο κατηγορουμένους ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν την οποιαδήποτε προσέγγιση και επικοινωνία με το φερόμενο ως θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη ανακάλεσε μέρος της κατάθεσης της και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είχε γνωριστεί εδώ και τρεις μήνες με τους δύο νεαρούς, με τους οποίους επικοινωνούσε μέσω δημοφιλούς εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.

Στην πρώτη κατάθεσή της η 19χρονη φέρεται ότι κατήγγειλε πως οι δυο 20χρονοι άνδρες της χορήγησαν παραισθησιογόνα ναρκωτικά με σκοπό να κάμψουν την αντίσταση της και στη συνέχεια της βίαζαν για τρεις ημέρες σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Όπως είχε αρχικά καταθέσει η κοπέλα, οι δύο νεαροί την απελευθέρωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής για τη Μύκονο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 761 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 4 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 189 οι διασωληνωμένοι