ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Λαμία: 40χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του (pics)

Θρίλερ στη Λαμία: 40χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του (pics)

Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένας άνδρας αργά τα ξημερώματα της Κυριακής (8/7) στην πόλη της Λαμίας.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν ακίνητος μέσα στο αυτοκίνητό του, γεγονός που προκάλεσε τον ενδιαφέρον των περίοικων που ήταν και αυτοί που των ανακάλυψαν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, που έχει αναλάβει και την προανάκριση για το περιστατικό.

Εκεί έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κανείς όμως δεν μπορούσε να του προσφέρει βοήθεια καθώς όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ήταν νεκρός ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Ο άτυχος 40χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 40χρονος ήταν χρόνια μπλεγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο μέσα στο αυτοκίνητο μετά την έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε κάτι που να αποδεικνύει πως έκανε χρήση.

Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο πως φαινόταν ότι είχε ξεφύγει από τα ναρκωτικά, είχε ξεκινήσει γυμναστήριο και ήταν καλύτερα ενώ πρόσφατα είχε γίνει και πατέρας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.