ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2019 – Τσίπρας για Novartis: Φωνάζει ο κλέφτης, αλλά δεν θα φοβηθεί ο νοικοκύρης

ΔΕΘ 2019 – Τσίπρας για Novartis: Φωνάζει ο κλέφτης, αλλά δεν θα φοβηθεί ο νοικοκύρης

Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, παραχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής (15/09) ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για την υπόθεση Novartis, με τον ίδιο να επιμένει πως πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο και να καλεί τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή, προανακριτική, ακόμα και ειδικό δικαστήριο.

«Φωνάζει ο κλέφτης, αλλά δεν θα φοβηθεί ο νοικοκύρης», είπε με νόημα, επαναλαμβάνοντας πως η υπόθεση Novartis είναι ένα διεθνές σκάνδαλο με ελληνικές προεκτάσεις.

«Υπάρχει εισαγγελικό πόρισμα. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για σκευωρία. Πρόκειται για σκάνδαλο που αφορά στην ευνοϊκή τιμολόγηση των φαρμάκων της Novartis κατά την περίοδο της εποπτείας μας. Υπάρχει εισαγγελικό πόρισμα και συγκεκριμένες αναφορές από το FBI με διασυνδέσεις της με κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ. Προκαλώ τον κ.Μητσοτάκη να κάνει ό,τι θέλει, εξεταστική, προανακριτική ακόμη και ειδικό δικαστήριο. Για να μάθει ο κόσμος ποια είναι η αλήθεια και ποια η σκευωρία», συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναβλήθηκε η δίκη της 19χρονης που εγκατέλειψε το βρέφος της – Αίτημα για ψυχιατρική εξέταση

Νέα Ιωνία: Στο αυτόφωρο η 19χρονη που ομολόγησε ότι εγκατέλειψε το νεογέννητό της

Σχετικές ειδήσεις