ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ιωνία: Στο αυτόφωρο η 19χρονη που ομολόγησε ότι εγκατέλειψε το νεογέννητό της

Νέα Ιωνία: Στο αυτόφωρο η 19χρονη που ομολόγησε ότι εγκατέλειψε το νεογέννητό της
Νωρίτερα η νεαρή γυναίκα είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
INTIME NEWS

Τι δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στο Newsbomb.gr.

Στο Αυτόφωρο οδηγείται η 19χρονη μητέρα, η οποία εγκατέλειψε το βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας, μέσα σε ένα καρότσι σουπερμάρκετ. Λίγο νωρίτερα, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη αναμένεται να ζητεί αναβολή της υπόθεσης της, ενώ έχει ζητηθεί η εξέτασή της από ψυχίατρο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχολογική της κατάσταση.

Μετανιωμένη η 19χρονη

Σε μια «παρόρμηση» της στιγμής αποδίδει η 19χρονη την κίνησή της να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι της στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στο Νewsbomb.gr, τονίζοντας ότι σύμφωνα με όσα του είπαν οι αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην κοπέλα από χθες, η 19χρονη φαίνεται να υποφέρει από επιλόχιο κατάθλιψη.

«Είναι άσπρη σαν το πανί. Την είδα χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Ταουξής. Μάλιστα επεσήμανε ότι «οι αστυνομικοί την παρακαλούν να φάει καθώς είναι λεχώνα και κινδυνεύει να καταρρεύσει. Δεν δέχεται να φάει τίποτα αυτές τις ημέρες», συμπλήρωσε.

Τώρα η κοπέλα, ζητά να πάρει το παιδί της πίσω και να το μεγαλώσει η ίδια.

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο δικηγόρο, αυτό μπορεί να συμβεί, «από τη στιγμή που δεν υπήρξε κίνδυνος ζωής του παιδιού. Είναι πολύ πιθανό η απόφαση που θα προκύψει για την υπόθεση αυτή να είναι υπέρ της», πρόσθεσε.

«Άλλωστε πρόκειται για ένα καλό κορίτσι. Είναι σπουδάστρια σε ανώτατη τεχνική σχολή», σημείωσε ο κ. Ταουξής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Λαγονήσι - Απειλεί κατοικημένη περιοχή

«Βόμβα» Αποστολάκη για το κλεμμένο στρατιωτικό υλικό από τη Λέρο

Σχετικές ειδήσεις