ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη - «φωτιά» του δικηγόρου της 34χρονης - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη - «φωτιά» του δικηγόρου της 34χρονης - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας (25/05), ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, επισήμανε ότι η 34χρονη «είναι σε σοκ. Είναι σε τραγική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Μια πανέμορφη, νέα, μορφωμένη κοπέλα, οικονομολόγος. Και τώρα το πρόσωπό της είναι σχεδόν κατεστραμμένο».

Όπως ξεκαθάρισε ο κύριος Λύτρας, η πελάτης του ποτέ δεν ανέφερε ότι η επίθεση που δέχθηκε σχετίζεται με τον χώρο εργασίας.

«Επειδή δεν είχε κάποια διαφορά που να σχετίζεται με την προσωπική της ζωής, σκέφτηκε μήπως κάποια είχε εμμονή μαζί της για άσχετο λόγο, αλλά γνώριζε πάρα πολύ καλά το χώρο της εργασίας της» τόνισε ο κύριος Λύτρας, προσθέτοντας πως ακόμα και αν η επίθεση δεν σχετίζεται με τον χώρο εργασίας της 34χρονης, η δράστις, φαίνεται πως «είχε εποπτεύσει το χώρο, το είχε προσχεδιάσει πολύ καλά, γνώριζε καταστάσεις αλλά και πως πρέπει να διαφύγει».

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ότι η επίθεση που δέχθηκε η πελάτης του αλλά και αντίστοιχα περιστατικά, μπορεί «να παραπέμπουν το μυαλό όλων σε προσωπικές διαφορές, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αντίστοιχα χτυπήματα στο παρελθόν ήταν επαγγελματικά. Πάντως η Αστυνομία ερευνά τα πάντα».

Αυτό που έκανε εντύπωση στον κύριος Λύτρα και το επισήμανε με νόημα, είναι «πώς γίνεται εν έτη 2020 να μην είδε κανείς τίποτα», αφού και η επίθεση έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι.

Τέλος, έκανε λόγο, πως η ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε η 34χρονη μπορεί να της κόστιζε τη ζωή.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα»

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της άτυχης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα. Τι υποψιάζεται η ίδια για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που ήθελε να της καταστρέψει τη ζωή;

«Πιστεύω ότι η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε».

Αυτά τόνισε στον δικηγόρο της η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστη, που φορούσε χειρουργική μάσκα, την ώρα που περίμενε το ασανσέρ στο κτήριο όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Όπως μεταδίδει η αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, η όμορφη Ιωάννα αποκάλυψε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο.

6-8.jpg
Η άτυχη Ιωάννα

«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω», είπε στους Αστυνομικούς σύμφωνα με το CNN Greece.

Οι Αρχές ξεκαθαρίζουν ότι θα χρειαστεί πολλές φορές ακόμη να μιλήσουν με τη γυναίκα, καθώς η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τέτοια που ακόμη δεν μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Επικεντρώθηκαν στο να την ρωτούν αν υποψιάζεται ποιο είναι το πρόσωπο που ήθελε να της κάνει κακό, αλλά και αν είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη δεν μπορούσε με ακρίβεια να προσδιορίσει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και δεν μπορούσε να δώσει πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

Μαρτυρία - «φωτιά»

Μαρτυρία «φωτιά» για την επίθεση φέρνει στο φως ο Alpha.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ένας συνταξιούχος αστυνομικός που συχνάζει σε καφετέρια, δίπλα από την επιχείρηση όπου εργάζεται η 34χρονη, υποστηρίζει ότι επί πέντε ημέρες, πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα καθημερινά στην περιοχή.

Ο ίδιος αναφέρει πως η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα, «κοίταζε πότε προς την είσοδο και πότε προς τον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικές αρχές πάντως που ερεύνησαν εξονυχιστικά τις συνομιλίες της Ιωάννας στο κινητό τηλέφωνο αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη της δράστιδας, που της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα, δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο.

Ετοιμάζεται για το δεύτερο χειρουργείο

Η Ιωάννα προετοιμάζεται για το δεύτερο χειρουργείο, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να καταλάβει ποια ήταν η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή μέσα σε 53 δευτερόλεπτα.

Η ποσότητα από το βιτριόλι που της έριξε ήταν μεγάλη, η 34χρονη έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της και έχουν αλλοιωθεί η μύτη και το αριστερό της αυτί.

Σύμφωνα με το star, έχει υποστεί επίσης βλάβες στον τράχηλο, τα χέρια, το στήθος και σε μεγάλο μέρος του κορμού της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγει σήμερα η εστίαση: Αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσουν καφέ και εστιατόρια

Σχετικές ειδήσεις