ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Εταιρεία δίνει μπόνους 500 ευρώ σε εμβολιασμένους εργαζόμενους

Εμβόλιο εμβολιασμός
AP PHOTO

Πριμ 500 ευρώ σε όσους εργαζόμενους έκαναν ή θα κάνουν εμβόλιο κορονοϊού ανακοίνωσε εταιρεία στη Λάρισα

Με 500 ευρώ αποφάσισε να επιβραβεύσει μια εταιρεία στη Λάρισα όσους εργαζομένους της έχουν ολοκληρώσει ή θα ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

«Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν να εμβολιαστεί. Ούτε να εξαγοράσουμε τους εργαζομένους. Θελουμε απλά να επιβραβεύσουμε όλους εκείνους που προχωρούν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊου συντασσόμενοι με την κοινή λογική» εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Cosmos Aluminum, Γιάννης Καντώνιας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχειά στην εταιρεία η οποία απασχολεί 180 εργαζομένους, έχει εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό το 60% (108 εργαζόμενοι).

«Το υπόλοιπο 40% (72 εργαζόμενοι) θα πάρει το μπόνους όταν και αν προχωρήσει στον εμβολιασμό του» εξηγεί ο κ. Καντώνιας.

Η εταιρεία θα προχωρήσει παράλληλα σε εκτεταμένη ενημερωτική καμπάνια ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ενημέρωση των εργαζομένων στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης με προτροπές να προβούν σε εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Η παροχή πριμ δεν αποτελεί κάτι νέο για την συγκεκριμένη εταιρεία η οποία το 2020 έδωσε έκτακτο μπόνους έως και 2.000 ευρώ σε εργαζόμενους που προσαρμόστηκαν στα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμός: Το σχέδιο για να πατήσει «γκάζι» η «Ελευθερία» - Μπαίνουν στην εξίσωση έφηβοι 15 ως 17