Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη 12/08

Newsbomb

Στις φωτιές που καίνε την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες είναι επικεντρωμένα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη 12/08

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη 12/08

Η μεγάλη οικολογική καταστροφή από τη φωτιά στην Εύβοια, τα πρώτα στοιχεία από τον απολογισμό των καταστροφών στις πυρόπληκτες περιοχές αλλά και το «γκάζι» για την καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων καθώς αναμένεται σήμερα η συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη 12/08.

Στα πρωτοσέλιδα και ο πρώτος επίσημος απολογισμός από το υπουργείο Πολιτισμού για τις ζημιές στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι με φωτογραφίες και δηλώσεις από τη Λίνα Μενδώνη.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού με την ανησυχία για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων περιμένοντας την ΚΥΑ για τη διεξαγωγή δύο τεστ την εβδομάδα για όσους εργαζομένους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για το άνοιγμα των σχολείων από τις 13 Σεπτεμβρίου και τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές προκειμένου να μπορούν να μπουν με ασφάλεια στις σχολικές αίθουσες.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη 12/08

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές στην Ελλάδα 1980 – 2020: Τα τελευταία 41 χρόνια έχει καεί το 14% της Ελλάδας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved