ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Προβληματισμός για τη μεγάλη διασπορά – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Infographic Κορονοϊός 11 Αυγούστου
Το Infographic του Newsbomb.gr με όλα τα δεδομένα για τον κορονοϊό
Newsbomb.gr

Κρούσματα σήμερα: Σταθερά σε υψηλά επίπεδα οι νέες μολύνσεις από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Ανησυχία για τη διασπορά στην κοινότητα. Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr.

Για ένα ακόμα 24ωρο, τα δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι εξόχως ανησυχητικά. Τα κρούσματα παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα, ενώ και η διασπορά είναι μεγάλη με αρκετές περιοχές να είναι σε επικίνδυνα επιδημιολογικά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 3.475 νέα κρούσματα, ενώ οι θάνατοι που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο έφτασαν στους 19. Υψηλός είναι και ο αριθμός των διασωληνωμένων, καθώς οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι πλέον 226.

Την ίδια στιγμή, έντονη είναι η ανησυχία για την Κρήτη όπου συγκεντρώνονται πολλά από τα νέα κρούσματα. Πέρα από την Αττική όπου εντοπίστηκαν 949 νέες μολύνσεις, αλλά και τη Θεσσαλονίκη που είχε 284 νέες μολύνσεις, στην Κρήτη καταγράφηκαν 468 νέες περιπτώσεις ασθενών από κορονοϊό.

Τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κατέγραψε και η Αχαΐα που είχε 127 νέα κρούσματα, ενώ και η Ρόδος δείχνει σε προβληματική κατάσταση με 99 νέες μολύνσεις. Ενδεικτικό της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού στη χώρα, είναι το γεγονός ότι σε 44 από τις περιφέρειές της καταγράφηκε διψήφιος αριθμός μολύνσεων το τελευταίο 24ωρο…

Δείτε τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Infographic κρούσματα 11 Αυγούστου
Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα στις 11 Αυγούστου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Εύβοια: «Δεν έσβηνε η φωτιά σε μια μέρα» - Οι Ρουμάνοι διαψεύδουν ελληνικά δημοσιεύματα