ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Ελεύθερη από αύριο η διέλευση οχημάτων στην Ηρώδου Αττικού

Μητσοτάκης: Ελεύθερη από αύριο η διέλευση οχημάτων στην Ηρώδου Αττικού

Την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από την Ηρώδου Αττικού, που τίθεται αύριο σε ισχύ, αλλά και τα μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας λόγο για αυτονόητες, πλην όμως χρήσιμες και αναγκαίες ενέργειες, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους από τη Δευτέρα, έγραψε σε αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από συνεννόηση με την Τροχαία και τον Δήμο Αθηναίων.

Όπως γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός, ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος, μάλιστα, χαρακτήρισε το «άνοιγμα» της Ηρώδου Αττικού αυτονόητη ενέργεια.

«Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Ερντογάν συνεχίζονται - Οι «κραυγές» για το Αιγαίο και το... μπάσκετ

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο 47χρονος είχε πιάσει τον σταυρό το 2019 στη Στυλίδα, όταν τσακώθηκε ο Γκλέτσος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν! - Η ώρα και το κανάλι (vids+pics)