ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο 47χρονος είχε πιάσει τον σταυρό το 2019 στη Στυλίδα, όταν τσακώθηκε ο Γκλέτσος

λιμενικος ναρκωτικα στυλίδα
Ο 47χρονος συλληφθέντας στο παρελθόν είχε καταφέρει να πιάσει τον Σταυρό σε εορτασμό των Θεοφανείων στη Στυλίδα.
Stilida News

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο 47χρονος Σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος, είχε βουτήξει για τον Σταυρό στη Στυλίδα τα Θεοφάνεια του 2019 και είχε καταφέρει να τον πιάσει, σε μια γιορτή που είχε σημαδευτεί από το επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Στυλίδα, και «ξηλώθηκε» μετά από σύλληψη αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος εν ώρα υπηρεσίας. Ο 47χρονος είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα οι άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων είχαν εξασφαλίσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για αρκετούς από όσους ήταν υπό παρακολούθηση. Με μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν στον Πειραιά και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Μια από τις αποκαλύψεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφορά στον 47χρονο Σημαιοφόρο του Λιμενικού Σώματος και έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο τότε Ανθυπασπιστής, είχε βουτήξει για τον Σταυρό στα Θεοφάνεια του 2019 στην πόλη της Φθιώτιδας και μάλιστα είχε καταφέρει να τον πιάσει.

Στην ίδια γιορτή, στη θάλασσα είχε πέσει και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος στη Στυλίδα, ενώ νωρίτερα είχε προκληθεί επεισόδιο με υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με το συγκεκριμένο κύκλωμα και τονίζει πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, τότε μεταξύ άλλων είχε δηλώσει «σε αυτή τη χώρα πρέπει να πέσει και καμιά σφαλιάρα» με το επεισόδιο να συζητιέται για αρκετό καιρό…

Προφανώς το γεγονός ότι συνέπεσαν σε μια θρησκευτική γιορτή, δεν σημαίνει κάτι για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι έρευνες συνεχίζονται και ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος έχει ήδη πάρει ξεκάθαρη θέση και περιμένει, όπως υπογράμμισε, να λάμψει η αλήθεια σχετικά με το θέμα.

«Όλοι γνώριζαν», λένε οι κάτοικοι της Στυλίδας - Άγνοια δηλώνει η δήμαρχος στο Newsbomb.gr

Σε εξέλιξη, άλλωστε, εξακολουθούν να βρίσκονται οι έρευνες για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στην Λαμία με όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις κατοίκων στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, που αναφέρουν ότι αρκετοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε.

Από την πλευρά της, η Δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι ουδέποτε είχε ακούσει κάτι σχετικό.

Μάλιστα όπως μας δήλωσε, δεν έχει καμία ενημέρωση για το θέμα από τις Αρχές και περιμένει την δικαιοσύνη να κάνει την δουλεία της.

Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση σε δηλώσεις του στο Open είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Κινηματογραφική επιχείρηση

Για μια κινηματογραφική επιχείρηση που οδήγησε στην σύλληψη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Λαμία κάνουν λόγο οι πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Όλα ξεκίνησαν από την περασμένη Τετάρτη. Ο 47χρονος σημαιοφόρος του λιμενικού που κατηγορείτε επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο προς Αττική. Έφτασε Πειραιά και σταμάτησε έξω από κατάστημα. Στη συνέχεια μπήκε μέσα, έκανε συνεννόηση, πήρε κάτι λίγο πριν φύγει για Μυτιλήνη για υπηρεσία.

Στην πύλη Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων. Τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα. Στην κατοχή του βρήκαν 3,7 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 47χρονος δήλωσε χρήστης.

Στη συνέχεια έγιναν όλες οι έρευνες ενώ με άδεια του εισαγγελέα εφετών παρακολουθούσαν τηλέφωνα από τον Ιανουάριο και έτσι εντόπισαν τα μέλη του κυκλώματος.

Ο εισαγγελέας Λαμίας έχει προσθέσει την κατηγορία σύστασης συμμορίας. Την επόμενη Τρίτη τα μέλη του κυκλώματος απολογούνται στον ανακριτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσης εμπλέκεται άνθρωπος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, ο οποίος εμπλέκεται με μια ακόμα κατηγορία για όπλα και εκρηκτικά και κινούταν πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.