Ηράκλειο: Ξύλο έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε ταβέρνα στις Γούβες

Newsbomb

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια στο Ηράκλειο
Youtube

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια στο Ηράκλειο όπου οδηγήθηκαν δύο από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από ταβέρνα στις Πάνω Γούβες

Άγριος καυγάς στήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου έξω από τα δικαστήρια όταν οδηγήθηκαν εκεί δύο από τους εμπλεκόμενους στην ένοπλη επίθεση σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες τον περασμένο Ιούλιο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που οι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια μεταφέρονταν στα δικαστήρια για να απολογηθούν. Σύμφωνα με το cretalive.gr στους δύο νεαρούς είχαν στήσει «καρτέρι» άτομα από το περιβάλλον του τραυματία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς με ξύλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των θαμώνων καφετεριών στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Το επεισόδιο με θύμα έναν 37χρονο έγινε τον περασμένο Ιούλιο όταν δύο αδέρφια είχαν πάει στην ταβέρνα και πυροβόλησαν κατά του άνδρα τραυματίζοντας και την 44χρονη γυναίκα του.

Παρόντα, μάλιστα, στο περιστατικό ήταν και τα παιδιά του 37χρονου τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τους δράστες.

Σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση ασκήθηκαν, μεταξύ άλλων, διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ασελγούσε στα ανίψια του επί 4 χρόνια και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Σωτήρης Λαφαζάνης: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο - Γιατί θα γίνει νεκροψία

Καιρός: Έρχεται νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη - Στο «κόκκινο» πολλές περιοχές (vid)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved