ΕΛΛΑΔΑ

Σωτήρης Λαφαζάνης: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο - Γιατί θα γίνει νεκροψία

Σωτήρης Λαφαζάνης: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο - Γιατί θα γίνει νεκροψία

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε 

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σωτήρη Λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του θρυλικού μπαρ «Αρχάγγελος».

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής Suzuki V Strom που οδηγούσε και κατέληξε στην άσφαλτο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, πριν την μοιραία διαδρομή ο Σωτήρης Λαφαζάνης βρισκόταν στο μαγαζί Batman στην Αθήνα και απολάμβανε την παρέα φίλων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από οικείους του, αμέσως μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Τελικά μία ώρα αφού έφθασε στο νοσοκομείο δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. Το γεγονός μάλιστα ότι εντοπίστηκε ζωντανός και εν συνεχεία κατέληξε στο νοσοκομείο είναι και ο λόγος που πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία.

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης άνοιξε τον Αρχάγγελο το 1996 με την μορφή πιάνο μπαρ στην οδό Τάκη του Ψυρρή. Αργότερα, το αγαπημένο στέκι του κοινού μετακόμισε στην περιοχή του Μεταξουργείου. Έγινε γνωστό για το ψαγμένο ρεπερτόριό του και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα απέκτησε φανατικούς θαμώνες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Σμύρνη - Απίστευτες εικόνες

Καιρός: Έρχεται νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη - Στο «κόκκινο» πολλές περιοχές (vid)

Γρίπη: Φόβοι για επιθετική εξάπλωσή της - Τι λένε οι επιστήμονες