ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (19/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (19/10)

Η περιπέτεια της υγεία της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία η ίδια αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Facebook και το κύμα συμπαράστασης για την πρώην υπουργό φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (19/10).

Στα πρωτοσέλιδα οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής με τη φημολογία για υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος μετά και τις επαφές του πρώην πρωθυπουργού με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τη δήλωση Καραμανλή για το ενδεχόμενο διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της Αθήνας ενόψει της επαναφοράς από την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου του μέτρου του Δακτυλίου για την κίνηση των οχημάτων.

Στις πρώτες σελίδες και η άσκηση δίωξης κατά του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής, Βασίλη Ματθαιόπουλου, για συγκάλυψη όσον αφορά την τραγωδία με τη φωτιά στο Μάτι.

Αναφορές και στη συζήτηση που είχαν χθες, Δευτέρα, στη Βουλή Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας για την πανδημία και τη διαχείρισή της καθώς και για τις ανακοινώσεις που έγιναν από το υπουργείο Υγείας σχετικά με την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και για τον θάνατο από επιπλοκές του κορονοϊού του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Κόλιν Πάουελ, σε ηλικία 84 ετών.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Τρίτη (19/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

H άγνωστη ιστορία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Άγγελου που την φώναζε «γιαγιά»

Μίκης Θεοδωράκης: Το περιεχόμενο της διαθήκης και τα ασφαλιστικά μέτρα του Νοεμβρίου

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)