Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (11/11)

Newsbomb

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (11/11)

Η αύξηση της στήριξης στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις μαζί με τα νέα μέτρα για το φυσικό αέριο αλλά και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το άλμα στον πληθωρισμό που φέρνει κύμα ακρίβειας φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (11/11).

Στα πρωτοσέλιδα και οι σκέψεις στην κυβέρνηση για το plan B όσον αφορά την ανακοπή του τελευταίου κύματος κορονοϊού την ώρα που το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιωτικών κλινικών για τη στήριξη του συστήματος υγείας που δοκιμάζεται από τις εισαγωγές και τις νοσηλείες σε ΜΕΘ.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την Ολλανδή δημοσιογράφο που προκάλεσε το επεισόδιο στο Μέγαρο Μαξίμου με το ερώτημα-τοποθέτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος απάντησε οργισμένα στα όσα του είπε περί pushbacks μεταναστών.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα με έμφαση στις ποινές για τους βιαστές ανηλίκων και στην χρήση μολότοφ.

Στα πρωτοσέλιδα οι εντυπωσιακές εικόνες που ετοίμασε η Microsoft για το πώς ήταν η Αρχαία Ολυμπία πριν από 2.000 χρόνια, η σοκαριστική δράση των μελών της συμμορίας των ανηλίκων από τον Κολωνό αλλά και οι αλλαγές που έρχονται στη λειτουργία του ΕΦΚΑ με το τηλεφωνικό κέντρο 1555.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (11/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Hooligans Κολωνού»: Διάλογοι που προκαλούν σοκ - «Ξεκινάει πόλεμος, θα τους γ...» (pics)

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved