ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Ένταση έξω από το εργοστάσιο που σκοτώθηκε η 8χρονη - Τα αναπάντητα ερωτήματα (pics&vid)

Ένταση έξω από το εργοστάσιο που έχασε τη ζωή της η ανήλικη
Ένταση έξω από το εργοστάσιο που έχασε τη ζωή της η ανήλικη
newsbomb.gr

Ένα από τα μέλη της οικογένειας της 8χρονης που έχασε τη ζωή της στο Κερατσίνι χτύπησε με το αυτοκίνητό του στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου

Ένταση επικράτησε στο σημείο που έχασε τη ζωή της η 8χρονη στο Κερατσίνι. Μέλη της οικογένειάς της βρέθηκαν έξω από το εργοστάσιο που έγινε το τραγικό γεγονός ζητώντας απονομή Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προπηλάκισαν και χτύπησαν τον φύλακα της επιχείρησης, ενώ λίγο αργότερα ένα από τα μέλη της οικογένειας χτύπησε με το αυτοκίνητό του στη σιδερένια πόρτα του εργοστασίου.

Τα πνεύματα αυτή την ώρα έχουν ηρεμήσει, ενώ στο σημείο βρίσκονται το Λιμενικό και αστυνομικές δυνάμεις. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε την πόρτα του εργοστασίου συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν.

Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο εργοστάσιο

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανάτου της ανήλικης.

Στο βίντεο φαίνεται η τραγική στιγμή που η 8χρονη σφηνώνει στην πόρτα που κλείνει, καθώς δεν προλαβαίνει να απομακρυνθεί εγκαίρως από το σημείο.

Το κορίτσι παρέμεινε εκεί για μία ώρα μέχρι τη στιγμή που η πόρτα ξαναέκλεισε και το εγκλώβισε για δεύτερη φορά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ άνθρωποι περνούν δίπλα απο το παιδί, χωρίς να το βλέπουν, νομίζοντας -όπως λένε- ότι ήταν μία σακούλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται rapid test για τα σούπερ μάρκετ; - Γιατί πιέζουν οι ειδικοί

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό