Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η «καταιγίδα» αποκαλύψεων, η αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» και το «ουδέν σχόλιο»

Μάριος Καλογερόπουλος

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου «γράφει» καθημερινά νέα «επεισόδια» με αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση
Youtube

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου «γράφει» καθημερινά νέα «επεισόδια» με αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση

«Καζάνι που βράζει» συνεχίζει να αποτελεί η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες σε βάρος του συνεχίζονται με τους «Ράδιο Αρβύλα» να προσπαθούν να προστατευτούν προχωρώντας σε νομικές κινήσεις απέναντι στον πρώην συνεργάτη τους με το βλέμμα στραμμένο στο 2022 όταν και αναμένεται να επιστρέψουν στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να έχει οχυρωθεί πίσω από την αρχική δήλωση συγγνώμης αποφεύγοντας να τοποθετηθεί όταν ρωτήθηκε εκ νέου από δημοσιογράφο για την υπόθεση ενώ η οικογένειά του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι νέες αποκαλύψεις

Χρονικά η τελευταία καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του STAR και προέρχεται από μία γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και η οποία προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην παρουσιαστής.

Η γυναίκα που είναι γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου καταγγέλλει ότι και η ίδια είχε παρενοχληθεί από τον παρουσιαστή με την αρχή να γίνεται το 2017, όταν έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «... με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ.....».

Η γυναίκα σοκαρίστηκε αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής που έχουν δεν απαντά, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχεται όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει τα μηνύματα ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο με τα μηνύματα να γίνονται πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο ίδιος γνωρίζει ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για την διαρροή του πορνογραφικού υλικού.

«Που είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις» έγραψε στη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη το 2020 ενώ μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει δύο τελευταία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ..... άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου, μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Προηγήθηκε η καταγγελία μια πρώην εργαζομένης των Ράδιο Αρβύλα η οποία τόνισε ότι οι πρώην συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν μπορεί να μην γνώριζαν ότι ήταν «παρενοχλητής».

«Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

H καταγγέλλουσα επικαλείται, μάλιστα και προσωπικά παραδείγματα γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αγωγή των Ράδιο Αρβύλα

Από την πλευρά τους τα μέλη των Ράδιο Αρβύλα - ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης – μετά τη δημόσια αποδοκιμασία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και την επικοινωνία τους με την πρώτη γυναίκα που αποκάλυψε το παρελθόν του πρώην συνεργάτη τους έκαναν άλλο ένα βήμα για τη «θωράκισή» τους.

Συγκεκριμένα οι Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ράκος η οικογένειά του

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως είπε ο αδερφός του στον Alpha διευκρινίζοντας ότι δεν θα τον εκπροσωπήσει στα δικαστήρια (σ.σ. είναι δικηγόρος στο επάγγελμα).

«Δεν είμαι σε θέση να χειριστώ μια τέτοια υπόθεση. Ψυχολογικά δηλαδή δεν μπορώ να το αναλάβω. Η υπεράσπιση ενός συγγενή, του αδελφού μου συγκεκριμένα είναι δύσκολο. Δε θα με δείτε στην υπόθεση. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της οικογενείας μου, είμαστε σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση . Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε» είπε ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στην ερώτηση, δε, αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει καταλάβει τι έχει διαπράξει, ο αδερφός του απάντησε «εντελώς, έχει ευαισθησία, έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε. Δεν είναι προσχηματική η συγγνώμη του. Είναι αληθινή».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πάντως, στην τελευταία συνάντησή του με δημοσιογράφο και σε ερώτηση για το εάν μετανιώνει για την πράξη του απάντησε: «ουδέν σχόλιο»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Χιονοπτώσεις από την Κηφισιά και πάνω το Σάββατο – Πού θα το στρώσει

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα χιόνια το Σαββατοκύριακο - Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Μπουρλά: Τον Μάρτιο το εμβόλιο για τη μετάλλαξη Όμικρον - Τον Απρίλιο το χάπι για τον κορονοϊό

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved