ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Νέα στοιχεία - Γιατροί είχαν ζητήσει κάμερες στα δωμάτιά τους (vids)

Πάτρα: Γιατροί είχαν ζητήσει κάμερες στα δωμάτια των παιδιών
Διαψεύδεται ότι είπαν στη μητέρα να μείνει μαζί τους
Intime News

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έρχονται στο φως, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Η έρευνα για τους τρεις θανάτους των κοριτσιών στη Πάτρα προχωρά, ενώ αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για το τρίτο παιδί που πέθανε, τη μικρή Τζωρτζίνα. Νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι οι γιατροί στα δύο νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν τα παιδιά σκέφτονταν να τοποθετήσουν κάμερες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί ανέφεραν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στη ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία. Μάλιστα,οι γιατροί είχαν ζητήσει ιδιαίτερη επιτήρηση για τα παιδιά.

Ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, είναι πως η μητέρα στη συνέντευξή της είπε πως έμενε στα μονόκλινα δωμάτια γιατί αυτό της πρότειναν οι γιατροί. Οι γιατροί απάντησαν πως αυτό συνέβαινε γιατί το ζήτησε η μητέρα. Μάλιστα, η μητέρα φέρεται να επικαλέστηκε εγκυμοσύνη για να μείνει σε μονόκλινο δωμάτιο δίπλα στη Τζωρτζίνα.

Η μητέρα των κοριτσιών υποστήριζε ότι έχει καρκίνο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Alpha, η μητέρα των κοριτσιών ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της, όσο και για τα δικά της.

Εντύπωση προκαλούν οι αναρτήσεις της μητέρας τον Απρίλιο του 2017 σε ομάδα στο facebook, όπου υποστήριξε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που φαίνεται πως δεν είχε: «Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ένα μέλος μάλιστα του γκρουπ τής είχε απαντήσει, ενώ η 33χρονη υποστήριξε ότι ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο από ένα τεστ Παπ. Ιατρικές πηγές, πάντως, τόνισαν στον Alpha πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Θεωρώ πως είναι εγκληματική ενέργεια», λέει ο Κατερινόπουλος

Πάτρα: «Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τη Μαλένα», λέει ο παππούς της