ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Πέθανε ενώ κολυμπούσε

Κρήτη: Πέθανε ενώ κολυμπούσε
Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λασιθίου όπου θα υποβληθεί σε νεκροψία/ νεκροτομή.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Κρήτη: Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα άφησε ένας 62χρονος τουρίστας.

Δεύτερος πνιγμός σημειώθηκε στις θάλασσες της Κρήτης μετά από εκείνον στο Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου, τουρίστας άνδρας ηλικίας 62 ετών ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στη θάλασσα.

Άμεσα οι λουόμενοι έβγαλαν τον άτυχο 60χρονο στην ακτή, ενώ σχεδόν αμέσως έφτασαν στο σημείο και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι υπέβαλαν τον άνδρα σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα, καθώς ο 60χρονος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στην δημοφιλή και ειδυλλιακή παραλία του Βάι στο Λασίθι Κρήτης. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λασιθίου όπου θα υποβληθεί σε νεκροψία/ νεκροτομή.

Τουρίστρια πνίγηκε στον Μακρύ Γιαλό της Ιεράπετρας

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, πνίγηκε μια 60χρονη από την Ελβετία η οποία απολάμβανε στο Λασίθι της Κρήτης τις διακοπές της και αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στο πλευρό της 60χρονης βούτηξε και ο σύζυγός της, ωστόσο εκείνος κάποια στιγμή αποφάσισε να βγει από τη θάλασσα με την 60χρονη να συνεχίζει το κολύμπι της. Λίγη ώρα αργότερα, ο σύζυγός της έχασε την επαφή μαζί της. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και σκάφος του λιμενικού ξεκίνησε τις έρευνες.

Δυστυχώς, το άψυχο σώμα της 60χρονης εντοπίστηκε κοντά σε βράχια. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Σχετικές ειδήσεις