ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στις φυλακές Τριπόλεως ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο

Ηράκλειο: Στις φυλακές Τριπόλεως ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο

Στις φυλακές της Τρίπολης, αναμένεται να μεταφερθεί ο 66χρονος λυράρης, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2018 έως τώρα.

Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα. Τα στοιχεία του 66χρονου αναμένεται να δοθούν και επίσημα στη δημοσιότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, αναμένεται να μεταφερθεί ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για την υπόθεση του «Κολωνού» της Κρήτης, την οποία αποκάλυψε το Cretalive, με θύμα ένα ανήλικο αγόρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και επίσημα.

Με μαύρα ρούχα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο 66χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, την περασμένη Παρασκευή, για όσα του καταλογίζονται αναφορικά με τον 15χρονο, σήμερα, αγόρι.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου για τον λυράρη

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του 15χρονου από την Κρήτη, διατηρώντας την ανωνυμία της, στέλνει το δικό της μήνυμα μετά την προφυλάκιση του 66χρονου λυράρη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το παιδί, από τα 11 του χρόνια.

Το ιδιόχειρο σημείωμα της μητέρας του 15χρονου έφθασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σε αυτό αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ζούμε σε ένα νησί. Ένα νησί που σχεδόν όλα λύνονται με βεντέτες. Εγώ ήθελα να τιμωρηθεί. Να τιμωρηθεί γιατί αυτόν τον άγγελο, αυτό το αστεράκι το γέννησα εγώ. Το μεγάλωσα από μια σταλιά ανθρωπάκι και ήμουν πάντα εκεί και ποτέ απούσα. Για εκείνους που αναρωτιούνται, δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να απλώσει χέρι στο παιδί μου. Η ψυχραιμία στην περίπτωσή μου είναι δύσκολη, γιατί πρέπει άλλα να δείχνεις και άλλα να νιώθεις. Να είσαι κομμάτια και να πρέπει να δείχνεις δυνατή. Ελπίζω να ακουστώ στις μανούλες όλης της Ελλάδας και ένα παραπάνω εδώ στη μικρή κοινωνία της Κρήτης, που συνήθως δεν μιλάει από ντροπή. Δεν υπάρχει κάτι να ντρέπονται! Χρωστάμε σε όλα τα παιδιά μια προστασία. Να μην τα κατακρίνουν, να είναι δίπλα τους, να είναι με ειδικούς.

Προσωπικά θα ήθελα πιο πολύ από τον κατηγορούμενο να ήταν απλά μια σκευωρία, όμως ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια».

Σχετικές ειδήσεις

Ηράκλειο: «Μακάρι να ήταν σκευωρία» - Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου για τον λυράρη

Ηράκλειο: Ψάχνουν 29 άτομα που μιλούσαν με τον 11χρονο - Νέο μήνυμα της οικογένειας για τον λυράρη

Ηράκλειο: «Ανθρωπόμορφο τέρας ο λυράρης» - Πώς τον «αδειάζουν» φίλοι του για τον βιασμό του 11χρονου