ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος - «Στοπ στα μεροκάματα του τρόμου»

Πέραμα

Οι εργαζόμενοι και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής αναφέρουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η ζώνη του Περάματος σε μια απέραντη κοιλάδα των Τεμπών»

Με νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά το απόγευμα απαντούν οι εργαζόμενοι στο εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη που κόστισε τη ζωή σε έναν 47χρονο χειριστή γερανού ενώ τραυμάτισε σοβαρά άλλους δύο. Οι εργαζόμενοι και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής αναφέρουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η ζώνη του Περάματος σε μια απέραντη κοιλάδα των Τεμπών».

Η επιστολή της συζύγου του αδικοχαμένου εργάτη

Στο μεταξύ, η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη του Περάματος συγκλονίζει με επιστολή της στο OPEN σχετικά με το δυστύχημα. Η σύζυγός του, μέσα από την επιστολή της, ζητεί ο θάνατος του συζύγου της να ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους για να σταματήσουν τα «μεροκάματα του τρόμου» και απαιτεί να βρεθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας. Συγκεκριμένα γράφει:

«Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων εργαζομένων να ευαισθητοποιήσει και να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο ''μεροκάματο του τρόμου'', να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος. Φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στο υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων με εκτίμηση στις οικογένειες που χάνουν κάποιον δικό τους άνθρωπο».