ΕΛΛΑΔΑ

Σαμπρίνα για τη σύλληψη του γιου της: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να του κάνει επίθεση»

Σαμπρίνα για τη σύλληψη του γιου της: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να του κάνει επίθεση»

«Ως μητέρα δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε κανέναν να κάνει οποιαδήποτε επίθεση στο παιδί μου μέσω των σόσιαλ μίντια και των ειδήσεων», είπε μεταξύ άλλων η Σαμπρίνα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του με την πρώην σύζυγό του, Σαμπρίνα.

Η τραγουδίστρια πήγε στον Βόλο για να δει το παιδί της και στις πρώτες της δηλώσεις, στην κάμερα του «Πρωινό», είπε: «Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλά, είμαι και εγώ πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη για το αίσιο και δίκαιο τέλος, νιώθω ανακούφιση».

Συνέχισε, τονίζοντας ότι: «Ο γιος μου δεν μου είπε τι συνέβη γιατί δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και γιατί δεν περίμενε ότι θα έμεναν στο κρατητήριο. Δεν φαντάστηκε ότι μπορεί να γίνει αυτό, γιατί δεν είχε κάνει και τίποτα».

Στο τέλος, η Σαμπρίνα επισήμανε πως: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ο γιος μου στεναχωρήθηκε για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν. Εγώ όμως κυρίως έχω στεναχωρηθεί με όσα λένε στα social media και νομίζω ότι θα με καταλάβει κάθε μητέρα. Είναι πολύ άσχημο το όνομα ενός νέου παιδιού να συνδέεται με όλα αυτά χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα. Θύμωσα πάρα πολύ. Ως μητέρα δεν θα επιτρέψω ξανά σε κάποιον να κάνει οποιαδήποτε επίθεση στο παιδί μου στα social media».