ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος: Μαρτυρία μητέρας ανήλικου που δέχθηκε επίθεση – «Βρήκαν τον γιο μου στην άκρη του δρόμου»

Άλιμος: Μαρτυρία μητέρας ανήλικου που δέχθηκε επίθεση – «Βρήκαν τον γιο μου στην άκρη του δρόμου»

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για την επίθεση 30 ανήλικων αγοριών σε παρέα παιδιών στον Άλιμο.

Σε έξαρση εξακολουθεί να βρίσκεται η βία μεταξύ ανηλίκων, με το τελευταίο περιστατικό να εντοπίζεται στον Άλιμο, εκεί όπου μία ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών, σε κεντρική πλατεία.

Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Καραϊσκάκη, όταν περίπου 30 ανήλικα αγόρια, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν σε παρέα παιδιών.

Μία μητέρα ανηλίκου που δέχθηκε επίθεση αποκάλυψε ότι «κυνήγησαν τον γιο μου, τον απειλούσαν και τον έβρισαν. Τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου», μεταξύ άλλων, μιλώντας στο STAR.

Το χρονικό της επίθεσης

Μία παρέα μαθητών γυμνασίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα 30 ατόμων, καθώς από το «πουθενά» άρχισαν να τους κυνηγούν στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο παιδιά.

Το ένα παιδί διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για τις πρώτες βοήθειες με τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των μαθητών, οι ανήλικοι δράστες τούς πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, καθώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους που σύχναζαν στον Άλιμο. Πριν καλά – καλά προλάβουν να πουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο τούς είχαν επιτεθεί.

Ακόμη ένας ανήλικος, προκειμένου να γλυτώσει, μπήκε σε κοντινό σούπερ μάρκετ και αργότερα μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο. Οι γονείς των μαθητών – θυμάτων θα υποβάλλουν μήνυση και θα ζητήσουν να εξετασθεί το υλικό από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ.

Σχετικές ειδήσεις