Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΔΕΝ «ΣΠΑΕΙ» ΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ - ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Ένας σκότωσε τον Μπάμπη» - Δεν φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή κι άλλων ατόμων

Μεσολόγγι: «Ένας σκότωσε τον Μπάμπη» - Δεν φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή κι άλλων ατόμων

Μεσολόγγι: Ενώ η αστυνομία όλο αυτό το διάστημα διερευνούσε το ενδεχόμενο, βάσει στοιχείων, το έγκλημα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου να ήταν συμμετοχικό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι ένας ήταν αυτός που τον σκότωσε.

Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Οι Αρχές συμπληρώνουν σιγά σιγά τα κομμάτια στο παζλ των δραματικών γεγονότων, με τη βεντάλια των ερευνών να ανοίγει και να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη, τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου.

Στο «τραπέζι» μπαίνει η αρχαιοκαπηλία, το κυνήγι θησαυρού αλλά και η τοκογλυφία καθώς ο 50χρονος άρχισε να «μιλάει» και να δίνει σχετικές πληροφορίες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου του θύματος, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τις συνομιλίες που είχε με τον βασικό ύποπτο για την δολοφονία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega πάντως, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αναδείξει οποιαδήποτε εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία του 30χρονου, ενώ δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο όχημα πέρα από του κρεοπώλη.

Πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο το έγκλημα να ήταν συμμετοχικό, δηλαδή να εμπλέκονται σε αυτό περισσότεροι του ενός ατόμου.

Επιπλέον, ο Μπάμπης, όπως διαπιστώθηκε έχει δεχτεί μια σφαίρα ενώ από τις βαλλιστικές εξετάσεις δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ακόμα το βλήμα.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τετράδιο που σημείωνε τα ονόματα όσων του χρωστούσαν ο Μπάμπης. Όσον αφορά το θέμα των λιρών, εξετάζεται ακόμη από τις Αρχές, χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάτι προς το παρόν.

Βρέθηκαν φυσίγγια στην τσέπη του Μπάμπη - Ήταν ίδιου τύπου με αυτά που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος

Νέες αποκαλύψεις για όσα διαδραματίστηκαν στον κάμπου του Ευηνοχωριού το βράδυ της 4η Ιανουαρίου και τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς εντοπίστηκαν φυσίγγια στις τσέπες του θύματος, ίδιου τύπου με εκείνα που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του!

Σύμφωνα με το MEGA ο 31χρονος είχε στην τσέπη του τα φυσίγγια και το γεγονός πως εντοπίστηκαν χρησιμοποιημένα φυσίγγια, δύο στον αριθμό, κοντά στο σημείο της δολοφονίας του από τον 50χρονο κρεοπώλη, μαρτυρούν πως πιθανότατα ο Μπάμπης έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του.

Απαντήσεις θα δώσει η βαλλιστική καθώς έχουν κατασχεθεί δύο καραμπίνες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 50χρονου κρεοπώλη ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας του Μπάμπη.

«Θα αυτοκτονήσω» απειλεί ο κρεοπώλης στον Κορυδαλλό

Χαμός επικράτησε στον Κορυδαλλό με την έλευση του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς μόλις έφτασε στις φυλακές απείλησε πως θα αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με το STAR, με το που εμφανίστηκε στην πτέρυγα κράτησής του οι άλλοι κρατούμενοι φώναζαν «φέρτε τον εδώ» αλλά και... διάφορα άλλα. Τότε ο 50χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή ο 50χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου θα του γίνει ιατρική εξέταση για να εξεταστεί η ψυχική του υγεία αλλά και αν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον Μπάμπη Κούτσικο

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου Μπάμπη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας, ο 31χρονος δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε και άλλο ένα φυσίγγιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και μένει να φανεί, αν εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος αν βλήθηκε από αυτό ή από κάποιο άλλο, κάτι που θα αποδεικνύει πως υπήρχαν και συνεργοί του κρεοπώλη.

Το προφίλ του Μπάμπη Κούτσικου

Ο Μπάμπης Κούτσικος είχε έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και θα αναχωρούσε πίσω στην Ιταλία όπου εργαζόταν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Στην Ιταλία εργαζόταν τους τελευταίους μήνες σε μια εταιρεία με φωτοβολταϊκά.

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή του ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας, του μεροκάματου και της ξενιτιάς και ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του και τις αδερφές του. Ο Μπάμπης όπως λένε δεν θα ξεκινούσε ποτέ καβγά αφού ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων.

«Επειδή η δουλειά ήταν από εδώ κι εκεί είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό, είχε πει ότι θα πάει να μαζέψει λεφτά από την Ιταλία και θα σταματήσει. Ήθελε να κατασταλάξει κάπου. Δεν ήθελε να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. 18 Θα τα έβαζε στην καινούργια βαλίτσα», είχε πει η αδελφή του στο «Φως στο Τούνελ».

Ο κύκλος του 31χρονου ήταν μικρός και για κυνήγι πήγαινε μόνο με έναν συνωνόματο φίλο του και τον κρεοπώλη.

Πριν φύγει για Ιταλία, ο Μπάμπης εργάστηκε για σεζόν στη Σαντορίνη. Επιστρέφοντας από εκεί, αποκάλυψε για πρώτη φορά στη μητέρα του πως είχε δανείσει μόνο στον κρεοπώλη το «τρελό» ποσό των 17.000 ευρώ σε ένα χρόνο.

Οι στενές σχέσεις με τη μητέρα του – Η λίστα με τα ονόματα και τα ποσά που της έδειξε

Ο Μπάμπης ήταν μοναχογιός και έτσι ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του. Μάλιστα είχε κάνει και ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι του που είχε το όνομά της. Το πρωί όταν ξυπνούσε ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έπαιρνε τηλέφωνο κάτι που δεν έκανε το πρωί της 5ης Ιανουαρίου.

Λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Μπάμπης έκανε κάτι αλλόκοτο. Για πρώτη φορά έδειξε στην μητέρα του μια λίστα γεμάτη ονόματα και μεγάλα ποσά.

«Πρωτοχρονιά δεν το έχει ξανακάνει αυτό μου έδειξε στο κινητό και μου λέει κοίτα πόσα μου χρωστάνε και εγώ να μην έχω λεφτά», περιέγραψε η μητέρα του λέγοντας πώς ο Μπάμπης είχε φιλότιμο και έδινε ότι του ζητούσαν. Από την άλλη η αδερφή του στο «Φως στο τούνελ» είχε πει «Επειδή γενικά ήμουν η μόνη που του έβαζα χέρι, ίσως ήξερε ότι θα του έλεγα τι κάνεις εκεί. Δεν θα το άφηνα όπως το άφησε η μάνα μου».

Οι Αρχές εξετάζουν πλέον υπό άλλο πρίσμα τη λίστα που κρατούσε ο 31χρονος. Ένα σημειωματάριο γεμάτο ονόματα ανθρώπων που φέρεται να τους είχε δανείσει υπέρογκα ποσά.

Η τελευταία φορά που τον είδε η οικογένειά του

Όπως αποκάλυψε η αδερφή του ο Μπάμπης Κούτσικος έφυγε το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου από το σπίτι εντελώς ξαφνικά. Ο 31χρονος άφησε σπίτι του το πορτοφόλι που είχε μέσα λεφτά και στοιχεία και πήρε μόνο το κυνηγετικό όπλο και μερικά φυσίγγια.

«Όπου και να πήγαινε, μου έλεγε. Θα πάω για κυνήγι, για καφέ. Για να μην ανησυχώ. Εκείνη την ημέρα δεν μου είπε καν ότι θα βγει έξω. Εδώ ήταν το δωμάτιο όταν ερχόταν στο Μεσολόγγι. Έχει αφήσει τα ρούχα του όταν θα πήγαινε για κυνήγι. Έχει αφήσει το πορτοφόλι του με κάρτες, ταυτότητες και διαβατήρια», είπε χαρακτηριστικά.

«Υποθέτω ότι επειδή έφταναν οι μέρες που είχε δώσει διορία για να πάρει τα λεφτά του πίσω, ίσως του είπαν πάμε να πάρεις λεφτά και πάρε το όπλο για προστασία», δήλωσε η αδελφή του Μπάμπη.

Σχετικές ειδήσεις