ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης κρατούσε... τεφτέρι με ποσά - Πόσα του χρωστούσε ο κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης κρατούσε... τεφτέρι με ποσά - Πόσα του χρωστούσε ο κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Σε αρκετό κόσμο φαίνεται πως δάνειζε ποσά ο Μπάμπης Κούτσικος, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν 50χρονο κρεοπώλη

Νέα στοιχεία για τον Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν 50χρονο κρεοπώλη στο Μεσολόγγι, έφερε στη δημοσιότητα ο ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο 31χρονος είχε στην κατοχή του ένα τετράδιο στο οποίο έγραφε ποσά. Μάλιστα στο εν λόγω τετράδιο βρισκόταν και το όνομα του 50χρονο δολοφόνου του, δίπλα στο οποίο υπήρχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Αυτό έρχεται ωστόσο σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα ισχυριζόταν η οικογένεια του 31χρονου, καθώς έκανε λόγο για χρέος 17.000 ευρώ ενώ από την πλευρά του ο κρεοπώλης ανέφερε πως είχε ξεπληρώσει τον δανεισμό.

Είχε κάνει πρόβα της δολοφονίας του Μπάμπη ο κρεοπώλης - Πού είχε ανέβει μια μέρα πριν

Προμελετημένη φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος κρεοπώλης εθεάθη στο σημείο της δολοφονίας μια ημέρα πριν από αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο 50χρονος είχε ανέβει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών που υπάρχει στην περιοχή. Μάλιστα, από εκείνο το σημείο έβλεπε ακριβώς προς το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Μπάμπης Κούτσικος. Και μπορεί ο κρεοπώλης να μην έχει αποκαλύψει τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, όμως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ήξερε τις κινήσεις που θα κάνει...

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον Μπάμπη Κούτσικο

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου Μπάμπη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας, ο 31χρονος δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε και άλλο ένα φυσίγγιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και μένει να φανεί, αν εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος αν βλήθηκε από αυτό ή από κάποιο άλλο, κάτι που θα αποδεικνύει πως υπήρχαν και συνεργοί του κρεοπώλη.

«Θα αυτοκτονήσω» απειλεί ο κρεοπώλης στον Κορυδαλλό

Χαμός επικράτησε στον Κορυδαλλό με την έλευση του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς μόλις έφτασε στις φυλακές απείλησε πως θα αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με το STAR, με το που εμφανίστηκε στην πτέρυγα κράτησής του οι άλλοι κρατούμενοι φώναζαν «φέρτε τον εδώ» αλλά και... διάφορα άλλα. Τότε ο 50χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή ο 50χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου θα του γίνει ιατρική εξέταση για να εξεταστεί η ψυχική του υγεία αλλά και αν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις απειλές του.