ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού ο 50χρονος κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού ο 50χρονος κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Τον δρόμο προς τις φυλακές του Κορυδαλλού πήρε ο 50χρονος κρεοπώλης

Εντολή εκτέλεσης της απόφασης προφυλάκισης του 50χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι, στις φυλακές Κορυδαλλού, δόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr σήμερα το πρωί, Τετάρτη 24/01/2024.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Να σημειωθεί πως ο 50χρονος δεν είχε μεταφερθεί αρχικά στον Κορυδαλλό καθώς κρατούνταν στα κρατητήρια Πατρών μέχρι να εκδοθεί το φυλακιστήριό του.

Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε ότι βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα συνέβησαν μέσα στην αίθουσα του ανακριτή επί 12 ώρες όπου ήταν ο 50χρονος κρεοπώλης. Ο φερόμενος ως δράστης δεν «έσπασε» στιγμή τη σιωπή του και αργά το απόγευμα της Δευτέρας μεταφέρθηκε στην Πάτρα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 50χρονος όταν ενημερώθηκε ότι βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου ξέφυσηξε και κοίταξε προς τον ουρανό. Πρόκειται για τη μόνη στιγμή σύμφωνα με τους αστυνομικούς που υπήρξε κάποια αντίδραση ενώ όλες τις ημέρες ήταν παγερός και αρνούταν τα πάντα.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση συνέχισε με απόλυτη ψυχραιμία να υποστηρίζει ότι ο Μπάμπης του ζήτησε να συναντηθούν.

Κρεοπώλης: Ο Μπάμπης ήρθε το απόγευμα από το μαγαζί και μου ζήτησε να τον πάω κάπου, χωρίς να μου πει που. Του είπα να μείνει για καφέ και μου είπε ότι βιαζόταν και έφυγε. Με κάλεσε δύο φορές. Η πρώτη 20.25 και η άλλη λίγο νωρίτερα.

Ανακρίτρια: Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι τον καλείτε εσείς 18.25 και μιλήσατε για 12 δευτερόλεπτα;

Κρεοπώλης: Δε θυμάμαι να τον πήρα εγώ .

Ανακρίτρια: Όταν συναντηθήκατε με τον Μπάμπη είχατε το τηλέφωνο ;Αν όχι γιατί δεν το είχατε μαζί σας

Κρεοπώλης: Δεν το είχα μαζί μου το άφησα σπίτι γιατί έφυγα βιαστικά .

Ανακρίτρια: Για ποιον λόγο καθαρίσατε το σπίτι αργά το βράδυ;

Κρεοπώλης: Καθάρισα το βράδυ γιατί την άλλη ημέρα δούλευα και δεν είχα χρόνο που θα έρχονταν να το δει ο μηχανικός.

Ανακρίτρια: Τι καθαρίσατε με χλωρίνη;

Κρεοπώλης: Ξεσκόνισα τα έπιπλα, μη φανταστείτε πολύ, σκούπισα και σφουγγάρισα με τη χλωρίνη που είχα πάρει από το κρεοπωλείο.