ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Σε εκκλησία του 7ου αιώνα έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει ο 50χρονος κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Σε εκκλησία του 7ου αιώνα έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει ο 50χρονος κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Ένα συγκεκριμένο μέρος στον κάμπο του Ευηνοχωρίου φαίνεται πως ήταν η αφορμή να οδηγήσει σε παγίδα θανάτου τον Μπάμπη ο 50χρονος

Στο εκκλησάκι του Αγιού Ιωάννη, του 7ου αιώνα, φαίνεται πως είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη που τον δολοφόνησε.

Σύμφωνα με τον ALPHA το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πόλο έλξης για τους κυνηγούς θησαυρών και ο Μπάμπης με τον 50χρονο δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πιθανολογείται πως ο 50χρονος κρεοπώλης έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει για να ψάξουν προς τον εν λόγω ιερό ναό, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσει τον άτυχο 31χρονο.

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε στις Αρχές πως ο Μπάμπης γνώριζε για τις ιστορίες με τους θησαυρούς και μάλιστα είχε πει πως ο 31χρονος συνεργαζόταν με άλλα δυο άτομα. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως είχε ψάξει κοντά στο πηγάδι, το οποίο είναι δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

Είχε κάνει πρόβα της δολοφονίας του Μπάμπη ο κρεοπώλης - Πού είχε ανέβει μια μέρα πριν

Προμελετημένη φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος κρεοπώλης εθεάθη στο σημείο της δολοφονίας μια ημέρα πριν από αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο 50χρονος είχε ανέβει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών που υπάρχει στην περιοχή. Μάλιστα, από εκείνο το σημείο έβλεπε ακριβώς προς το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Μπάμπης Κούτσικος. Και μπορεί ο κρεοπώλης να μην έχει αποκαλύψει τίποτα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, όμως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι ήξερε τις κινήσεις που θα κάνει...

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον Μπάμπη Κούτσικο

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου Μπάμπη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας, ο 31χρονος δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε και άλλο ένα φυσίγγιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και μένει να φανεί, αν εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος αν βλήθηκε από αυτό ή από κάποιο άλλο, κάτι που θα αποδεικνύει πως υπήρχαν και συνεργοί του κρεοπώλη.

«Θα αυτοκτονήσω» απειλεί ο κρεοπώλης στον Κορυδαλλό

Χαμός επικράτησε στον Κορυδαλλό με την έλευση του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς μόλις έφτασε στις φυλακές απείλησε πως θα αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με το STAR, με το που εμφανίστηκε στην πτέρυγα κράτησής του οι άλλοι κρατούμενοι φώναζαν «φέρτε τον εδώ» αλλά και... διάφορα άλλα. Τότε ο 50χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή ο 50χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου θα του γίνει ιατρική εξέταση για να εξεταστεί η ψυχική του υγεία αλλά και αν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις απειλές του.