ΕΛΛΑΔΑ

Youtuber: Δεν ήξερα πως τα παιδιά είχαν νοητική στέρηση

Youtuber: Δεν ήξερα πως τα παιδιά είχαν νοητική στέρηση

Ο κατηγορούμενος youtuber αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση για τη συμμετοχή των ανθρώπων αυτών στα βίντεό του

Μέσα από την φυλακή ο Youtuber υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως τα παιδιά των βίντεο είχαν νοητική στέρηση.

«Εγώ μια χαρά τα έβλεπα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Υποστήριξε επίσης πως είναι κάτι ακραίο, αλλά «μου είπαν θέλουμε να κάνουμε δοκιμασίες και να πληρωνόμαστε». Είπε πως πληρώθηκαν και πρόσθεσε «δεν τους έχω ακουμπήσει, δεν τους έχω μιλήσει άσχημα εκτός της εκπομπής, τους έπαιρνα και σούπερ μάρκετ, είναι συνεργασία σε σόου».

Υπενθυμίζεται πως νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για το πρωί της Δευτέρας ο 35χρονος YouTuber σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ο κατηγορούμενος, που επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση για τη συμμετοχή των ανθρώπων αυτών στα βίντεο του, τα οποία κατά τον ίδιο δεν ήταν άτομα με νοητική στέρηση.

«Δεν απολογήθηκε σήμερα θα απολογηθεί τη Δευτέρα γιατί συμφωνήσαμε με την ανακρίτρια ότι είναι καλύτερα να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να απομακρυνθεί από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κοινή γνώμη» δήλωσε η συνήγορος του Άννα Μαρία Φίλιππα.

«Ανησυχεί πολύ τον εντολέα μου ο τηλεοπτικός διασυρμός», ανέφερε μεταξύ άλλων η συνήγορος του 35χρονου youtuber, Άννα Μαρία Φιλίπα μιλώντας στο OPEN.

Σχετικές ειδήσεις