ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Ανήλικη που συμμετείχε στη σειρά «Τατουάζ» φέρεται να είχε ενεργή εμπλοκή

Κύκλωμα μαστροπείας: Ανήλικη που συμμετείχε στη σειρά «Τατουάζ» φέρεται να είχε ενεργή εμπλοκή
Φωτ.: Unsplash

Οι έρευνες από την αστυνομία έχει στραφεί σε κάθε κατεύθυνση για το κύκλωμα μαστροπείας 

Την διεισδυτικότητα του κυκλώματος μαστροπείας στον καλλιτεχνικό χώρο και σε αυτόν της showbiz ερευνούν οι αρχές, καθώς πέραν της συμμετοχής συλληφθέντων σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστριών πληροφορίες εμπλέκουν και κοπέλα που συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη μαστροπό Μαρία Σ., τον σύντροφό της Ζάχο, τον ταξιτζή και τους πελάτες, ξεδιπλώνεται όλη η δράση του κυκλώματος και τα πλοκάμια του, στα οποία είχε πιαστεί και μια στάρλετ της τηλεόρασης η οποία συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ».

Όπως υποστηρίζει η «Espresso», η 17χρονη Τάμτα, που μαζί με τουλάχιστον άλλες έξι ανήλικες εκδιδόταν συστηματικά, συμμετείχε ως ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ», αλλά η καριέρα της έληξε άδοξα. Η ανήλικη, που με βάση τις καταθέσεις συμμετείχε και σε σεξουαλικά όργια, είχε πέσει θύμα του τατουατζή των νοτίων προαστίων, του 55χρονου που είναι γεννημένος στη Γερμανία και ο οποίος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», έπαιρνε μέρος ως κομπάρσος σε γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές όπως ο «Έρωτας φυγάς», αλλά συμμετείχε και σε βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι.

Μάλιστα, την Τάμτα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, ο tattoo artist την είχε προωθήσει σε «πάρτι» δύο φίλων, στο οποίο συμμετείχε και άλλη ανήλικη, με τη μεταφορά τους να την αναλαμβάνει ο φίλος του ο «Πετράν», ο 34χρονος που στο διαβιβαστικό αναφέρεται ως «νάνος».

Ο «Mr.Τατουάζ» που είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία ήταν όπως φαίνεται πολύ γνωστή περσόνα στην ελληνική showbiz.

Έρευνες και για άλλα κυκλώματα

Σύμφωνα με τον Alpha η αστυνομία έχει στραφεί σε κάθε κατεύθυνση. Περιμένουν από τα εργαστήρια τις συνδιαλέξεις, για εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Μάλιστα σε έναν από τους διαλόγους ένα από τα κορίτσια φέρεται να λέει σε πελάτη ότι δεν έχει κλείσει τα 18 κι εκείνος κυνικά να της απαντάει: «καλά και 16 να ήσουν πάλι δεν θα είχα θέμα».