ΕΛΛΑΔΑ

Η θεία από την Ισπανία κι ο Ηρακλειώτης που ξύπνησε «εκατομμυριούχος»

Η θεία από την Ισπανία κι ο Ηρακλειώτης που ξύπνησε «εκατομμυριούχος»

Δεν είναι και λίγο πράγμα να ξυπνάς το πρωί και κάτω από την πόρτα σου να έχεις...γράμμα. Και τι γράμμα!

Που σου λέει ότι η θεία σου από την Ισπανία σού κληροδότησε μια μεγάλη κληρονομιά! Ο "τυχερός" της ιστορίας μας, ο Λευτέρης Μιχελάκης, από χθες είναι ...εκατομμυριούχος λαμβάνοντας από μια ξεχασμένη...θεία – την Αγγελική Μιχελάκη - κληρονομιά 6,8 εκατομμυρίων ευρώ!

Και μετά αρχίζουν οι ερωτήσεις: Ποια θεία Αγγελική; Πότε βρέθηκε στην Ισπανία; Και που βρήκε τα λεφτά για να μου τα αφήσει κληρονομιά; Ο κ.Μιχελάκης άρχισε να σκέφτεται πιο ψύχραιμα και να διαβάζει πιο...προσεκτικά το γράμμα που είχε φτάσει από νομικό γραφείο στην Ισπανία!

Το νομικό γραφείο "Jausas" από τη Μαδρίτη έγραφε ... με απολυτη μυστικότητα ότι η θεία Αγγελική είχε αφήσει την κληρονομιά, ήθελε εχεμύθεια και ... καθολου δημοσιοποίηση εάν πραγματικά ήθελε να πάρε τα 6,8 εκατομμυρια ευρώ!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, συγκεκριμένα κάτι λιγότερο από τα μισά αφού το 20% θα πήγαινε σε ιδρύματα και σε φιλανθρωπικά σωματεία, από τα εναπομείναντα το 50% στον κληρονόμο και το ... 30% στο γραφείο!

«Καλά θα ήταν να τα είχαμε, αλλά είναι ολοφάνερη απάτη! Και δεν ξέρω εάν πραγματικά το γράμμα ήρθε από την Ισπανία ή από κάποιους απατεώνες εντός Ελλάδος» αναφέρει ο κ. Μιχελάκης μάλλον ... ανακουφισμένος που δεν έμπλεξε με τέτοιες κληρονομιές!

«Κάθε κληρονομιά είναι βάρος,αλλά αυτή παραήταν! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια συγγενή Αγγελική Μιχελάκη, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την...Ισπανία!» τονίζει.

Είναι άλλη μια απάτη από αυτές που συνήθως γίνονται στο διαδίκτυο. Το νομικό γραφείο με αυτό το όνομα είναι υπαρκτό, αλλά δεν έχει σχέση με τα τηλεφωνα και τη διεύθυνση που δίνουν στη Μαδρίτη. Η κομπίνα είναι καλά στημένη από πολλές πλευρές ώστε από τους χιλιάδες που θα πάρουν το γράμμα κάποιοι να "τσιμπήσουν" και να στείλουν πχ ... λεφτά για "τα πρώτα έξοδα". Κι έτσι γεμίζει ο λογαριασμός των απατεώνων.

Όταν λοιπόν πάρετε ένα τέτοιο γράμμα μην σπεύσετε να κάνετε ... λούσα και σπάταλες πριν τσεκάρετε τη θεία από την Ισπανία ή από το Σικάγο...

Ρoή Ειδήσεων