ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώταρος: Είμαι θύμα πολιτικής βίας και όχι θύτης

Παναγιώταρος: Είμαι θύμα πολιτικής βίας και όχι θύτης

Θύμα επιθέσεων και μάλιστα από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» όταν του έκαψαν το αυτοκίνητο το 2008 ισχυρίστηκε ότι έπεσε ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

«Είμαι θύμα πολιτικής βίας και όχι θύτης», επιχείρησε να πείσει τους ανακριτές ο κατηγορούμενος.

Ο Παναγιώταρος επέμεινε ακόμη ότι δεν είναι ναζιστές. «Δηλώνουμε Έλληνες εθνικιστές και είμαστε περήφανοι για τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας που πολεμούσαν.

Η απόδοση του χαρακτηρισμού του ναζιστή είναι στα πλαίσια της μαύρης προπαγάνδας των πολιτικών μας αντιπάλων. Ο βηματισμός δεν νομίζω ότι παραπέμπει σε ναζιστικά πρότυπα διότι κατ' αυτόν τον τρόπο ναζιστική τεχνοτροπία θα έπρεπε να είναι το βάδισμα της προεδρικής φρουράς κάθε Κυριακή που βγαίνει συντεταγμένα στον Άγνωστο Στρατιώτη, των προσκόπων, των εθελοντών της ομάδας διάσωσης και λοιπών».

Αναφερόμενος στο ρόλο του αρχηγού τόνισε: «Ο λόγος του έχει την ίδια βαρύτητα με τον λόγο των υπολοίπων είτε στην κεντρική επιτροπή είτε στο συμβούλιο και δεν είναι ανεξέλεγκτος. Στη λήψη ιδιαιτέρως σοβαρών αποφάσεων η άποψή του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα».

Για υπόλοιπες δικογραφίες είπε: «Η συγκεκριμένη απόπειρα σύνδεσης της Χρυσής Αυγής με τα περιστατικά αυτά είναι μεθοδευμένη και εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες. Πουθενά δεν προέκυψε εμπλοκή της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε επίσης:

Κασιδιάρης: Λόγος της δίωξης τα υψηλά δημοσκοπικά μου ποσοστά

«Έριξε στον Καιάδα» το παρελθόν του για να γλιτώσει τη φυλακή

Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς

To χειρόγραφο μήνυμα του Χ. Παππά μέσα από τα κρατητήρια

Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για τη θεωρία των «δύο άκρων»!

Επιστρέφει από τις ΗΠΑ ο Σαμαράς

Η πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για Μιχαλολιάκο και Λαγό

Η επίθεση στο Πέραμα «δένει» τη Χρυσή Αυγή

Στη φυλακή η ηγεσία της Χρυσής Αυγής

«Συνελήφθη ψευδόμενος ο Μιχαλολιάκος»