ΕΛΛΑΔΑ

Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς

Στον Κορυδαλλό ο Χρήστος Παππάς

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε και ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή.

Ο κ. Παππάς οδηγήθηκε στις φυλακές με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο Χρήστος Παππάς μεταφέρθηκε στα ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκονται από χθες οι επίσης προφυλακισθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και Γιάννης Λαγός.

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

pappas1

Χθες, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο βουλευτής φώναξε προς το μέρος των δημοσιογράφων: «Ζήτω η Ελευθερία. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή. Χείμμαρος θα γίνει να πνίξει τους προδότες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Το απολογητικό υπόμνημα του Χ. Παππά

Για οργανωμένη και μεθοδευμένη δίωξη της Χρυσής Αυγής οι βουλευτές και τα στελέχη της οποίας είναι οι μόνοι που δεν λέρωσαν τα χέρια του με κλεμμένο δημόσιο χρήμα έκανε λόγο ο υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» Χρήστος Παππάς στην προσπάθεια του να αντικρούσει το βαρύ κατηγορώ της δικαιοσύνης.

pappas2

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο νονός της Ουρανίας Μιχαλολιάκου επέμεινε ότι στο κόμμα τους δεν υπάρχουν «καρεκλοθήρες» και «ευρωκυνηγοί και εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει κάποτε τον τόπο και θα οδηγήσει «τους υπεύθυνους της δυστυχίας του κόσμου ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Μάλιστα ο Χ. Παππάς υποστήριξε ενώπιον των ανακριτών ότι η παρουσία του θα λείψει από τη Βουλή καθώς όπως είπε «δεν πρέπει να κρατηθώ και να λείψω από το ελληνικό κοινοβούλιο».

Διαβάστε ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα του ήδη προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό υπαρχηγού της «εγκληματικής οργάνωσης»:

PAPPAS-1
PAPPAS-2
PAPPAS-3
PAPPAS-4
PAPPAS-5
PAPPAS-6
PAPPAS-7
PAPPAS-8
PAPPAS-9
PAPPAS-10
PAPPAS-11
PAPPAS-12
PAPPAS-13

Διαβάστε επίσης:

To χειρόγραφο μήνυμα του Χ. Παππά μέσα από τα κρατητήρια

Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου για τη θεωρία των «δύο άκρων»!

Επιστρέφει από τις ΗΠΑ ο Σαμαράς

Η πρώτη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για Μιχαλολιάκο και Λαγό

Η επίθεση στο Πέραμα «δένει» τη Χρυσή Αυγή

Στη φυλακή η ηγεσία της Χρυσής Αυγής

«Συνελήφθη ψευδόμενος ο Μιχαλολιάκος»