ΕΛΛΑΔΑ

Σκυταλοδρομία 10 χιλιομέτρων στη Θεσσαλονίκη

Σκυταλοδρομία 10 χιλιομέτρων στη Θεσσαλονίκη

Ο 1ος Αγώνας Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. «Thessaloniki Street Relays 2014» παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».


Ερμής, Ηρακλής, ΧΑΝΘ, ΣΔΥΘ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ φέρνουν στη Θεσσαλονίκη την πρωτοποριακή σειρά αγώνων που ξεκίνησε πριν απο δύο εβδομάδες στη Ραφήνα Αττικής.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 17.45 στην Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία ΧΑΝΘ. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί πριν από το 2001 και οι ομάδες θα απαρτίζονται από τέσσερα άτομα που θα μοιραστούν την απόσταση.

«Η Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας να στοχεύει στην εξωστρέφεια, αγκαλιάζει ένα ακόμη σημαντικό γεγονός που ενώνει δυνάμεις και κινητοποιεί τον κόσμο», σημείωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου Ερμής, Σπύρος Πέγκας, ο οποίος δήλωσε ότι θα λάβει και ο ίδιος μέρος στον αγώνα.

«Τα θετικά αποτελέσματα αυτή τη δύσκολη εποχή έρχονται μόνο μέσα από την συνεργασία. Όσο η σκυτάλη αλλάζει χέρια με επιτυχία η απόσταση προς το στόχο μειώνεται και η νίκη έρχεται πιο κοντά», συμπλήρωσε ο κ. Πέγκας που καλεί όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να δηλώσει συμμετοχή.
Στις σκυταλοδρομίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτως του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης. Παράλληλα θα διεξαχθούν και παιδικές σκυταλοδρομίες «Kids Relays» στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές δημοτικών σχολείων ηλικίας 7 έως 12 ετών.
Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Voria.gr

Διαβάστε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κωστής Μαραβέγιας