ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σύνθετη υπόθεση κλοπής και ασέλγειας ανηλίκου

Ηράκλειο: Σύνθετη υπόθεση κλοπής και ασέλγειας ανηλίκου

Μία «σύνθετη» υπόθεση με πρωταγωνιστές πέντε άνδρες και μια νεαρή κοπέλα εκδικάζεται, αύριο, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Στο εδώλιο κάθονται πέντε Βούλγαροι και ένας Έλληνας που κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ενώ ο Έλληνας, 42 ετών, με καταγωγή από τους Ζωφόρους, κατηγορείται και για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα κατά συνήθεια και κατ'εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα οι «έξι» φέρονται να έχουν διαπράξει μέσα στο 2012, κλοπές διαφόρων αντικειμένων στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου αλλά και στο Αστρίτσι του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η αστυνομία είχε μια πληροφορία ότι ομάδα αλλοδαπών με τη συνέργεια ενός Έλληνα επρόκειτο να προβούν στην πώληση κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία φυλάσσονταν στην αποθήκη του 42χρονου. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση την αποθήκη και στις 30/11/2012 είδαν να καταφθάνουν ο 42χρονος με τους τρεις από τους Βούλγαρους.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους συλλάβουν όμως οι τρεις Βούλγαροι αντιστάθηκαν. Σε έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν μηχανήματα που είχαν κλαπεί από τη Μουσούτα, ενώ στα σπίτια τους βρέθηκαν κυρίως ξυλοκοπτικά, τρυπάνια, χορτοκοπτικά, και άλλα εργαλεία, τα οποία είχαν κλαπεί από εξοχική κατοικία στο Αστρίτσι

Πορνεία ή ... love story;

Όπως προέκυψε, από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2012 η ανηψιά του δεύτερου κατηγορούμενου, ενός 23χρονου Βούλγαρου, η οποία τότε ήταν 16 χρόνων - σήμερα είναι 18 - βρισκόταν στην Κρήτη και ζούσε με το θείο της, στον οποίο ο πατέρας της κοπέλας είχε εμπειστευθεί την ανατροφή της κόρης του. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η κοπέλα ήρθε σε ερωτική επαφή με το 42χρονο Έλληνα, περίπου 10 φορές με αντάλλαγμα την καταβολή από τον Έλληνα του ενοικίου που η ανήλικη πλήρωνε στο θείο της. Κι όλα αυτά, όπως αναφέρεται εν γνώσει του θείου της, ο οποίος «έκανε πλάτες» και κατηγορείται για μαστροπεία, για την υπόθεση αυτή.

Ο Έλληνας από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι δεν ήταν επαφές επί πληρωμή αλλά ερωτική σχέση μεταξύ τους, ενώ την ίδια στιγμή το βούλευμα κάνει λόγο για «αμοιβή» 100 ευρώ μηνιαίως για τις ερωτικές τους συνευρέσεις, επί 4 μήνες που διήρκεσαν οι επαφές.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: 22 συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία το τελευταίο 48ωρο

Λαμία: Κυκλοφορεί και αυνανίζεται δημοσίως!