ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Μάρδας: Ποια η αιτία του θανάτου του;

Αλέξης Μάρδας: Ποια η αιτία του θανάτου του;

Σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Ο Αλέξης Μάρδας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του - Όλα δείχνουν ότι τα αίτια του θανάτου του ήταν παθολογικά

Ο πασίγνωστος Έλληνας μάνατζερ, Αλέξης Μάρδας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής (13/01) στο διαμέρισμά του επί της οδού Κανάρη 23, στο Κολωνάκι, από άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλέξης Μάρδας, που ήταν 75 ετών, το τελευαίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, εδώ και λίγες ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ο θυρωρός της πολυκατοικίας να ανησυχήσει για την υγεία του και να ειδοποιήσει την οικογένειά του.

Ο Αλέξης Μάρδας, που υπήρξε μάνατζερ των Beatles, στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπ, με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα.

ImageHandler

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ασφάλεια, η οποία βρίσκεται στο διαμέρισμα του άτυχου μάνατζερ, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, ενώ ο ίδιος δεν φέρει στο κορμί του ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Αυτή την ώρα μεταβαίνει στο σημείο ιατροδικαστής προκειμένου να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του.

Ποιος ήταν ο Αλέξης Μάρδας

Γεννήθηκε στις 5 Μαίου του 1942 και οι παλαιότεροι τον θυμούνται καλύτερα, αφού υπήρξε γνωστός μπον βιβέρ της εποχής του. Μάλιστα, είχε κάνει σπουδαία καριέρα δίπλα στο θρυλικότερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles.

Ο Αλέξης Μάρδας δίπλα στα θρυλικά "σκαθάρια", John Lennon και Paul Mccartney - Φωτογραφία από το beatlesbible.com

madras11

Απόσπασμα από το γάμο του με την Τάνια Τρύπη

Σχετικές ειδήσεις