Τροχαίο Πόρσε: Τι έφταιξε για την τραγωδία στη Θήβα; Όλα τα σενάρια (vid)

Newsbomb

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία αλλά και τραγικές ανθρώπινες ιστορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

H Porsche στην οποία επέβαινε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο μάρκας Honda, στο οποίο επέβαιναν μία 33χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών παιδάκι της.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την τρελή πορεία του αυτοκινήτου και τη σφοδρή σύγκρουση στο πάρκινγκ, είναι συγκλονιστικό!

Δείτε ΕΔΩ το συγκλονιστικό βίντεο

Από χθες όλη η Ελλάδα γέμισε πάλι από «ειδικούς» που αναλύουν το τραγικό δυστύχημα. Το τι ακούγεται είναι ασύλληπτο... Οι περισσότεροι έσπευσαν αμέσως να αποδώσουν κατηγορίες. Από το ότι φταίει το «αυτοκίνητο - σκοτώστρα», μέχρι ότι φταίνε οι πλούσιοι και τα «κακομαθημένα» παιδιά τους.

Τι έγινε όμως στην πραγματικότητα; Πώς το μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος μπήκε στο πάρκινγκ και θέρισε το όχημα στο οποίο βρισκόταν η μητέρα και το παιδί; Το συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού είναι μια τεράστια ευθεία περίπου 10 χιλιομέτρων. Πώς του έφυγε λοιπόν; Έπαθε λάστιχο ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα; Ευθύνονται τα ελαστικά; Μήπως ο οδηγός δεν ήταν νηφάλιος; Μήπως πήγε να σηκώσει το κινητό και έχασε τον έλεγχο; Μήπως «τελίκιασε» το κοντέρ στην ευθεία και πήγε να το φωτογραφήσει με το κινητό; Μπορεί και τίποτα από όλα αυτά. Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved