ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του 38χρονου Γιώργου: Το παιδί μου ας είναι το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας

Συγκλονίζει η μητέρα του 38χρονου Γιώργου: Το παιδί μου ας είναι το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας

«Ας βοηθήσουμε όλοι και κυρίως η πολιτεία να μη χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Ας είναι το παιδί μου το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας»

Συγκλονίζει η μητέρα του 38χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/4/2017) ενώ περίμενε περίπου δύο ώρες για να έρθει ασθενοφόρο στην Ουρανούπολη για να τον παραλάβει.

«Ας βοηθήσουμε όλοι και κυρίως η πολιτεία να μη χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Ας είναι το παιδί μου το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας» δήλωσε στο «Έθνος» η κυρία Τασούλα Κεραμιτσή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και ετοιμαζόταν να φύγει το καλοκαίρι στο εξωτερικό για δουλειά.

«Κοιμόμασταν όταν περίπου στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου τον ακούσαμε να μπαινοβγαίνει στο δωμάτιό του. Σηκώθηκε ο πατέρας του και ξύπνησε κι εμένα. Αντιληφθήκαμε ότι δυσκολεύεται να ανασάνει και αμέσως καλέσαμε ασθενοφόρο. Πιστεύαμε ότι θα έρθει από το Παλαιοχώρι όμως το μοναδικό διαθέσιμο ήταν στην Κασσανδρεία και χρειάστηκε δύο ώρες. Το παιδί μου έσβησε και παρ' όλες τις προσπάθειες του πληρώματος είχε ήδη φύγει. Στα χέρια μας ξεψύχησε» περιγράφει η τραγική μητέρα τις τελευταίες στιγμές του άτυχου Γιώργου στην εφημερίδα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 38χρονου αναμένεται να έρθουν στο φως μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (10/4/2017).

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του εργασιακού σωματείου ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Γιαννιτσών και Έδεσσας) Γιώργος Παλαιολόγου κατήγγειλε ότι «εξαιτίας των ελλείψεων σε ασθενοφόρα και προσωπικό άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους» και προανήγγειλε ότι το Σωματείο το επόμενο διάστημα θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την κατάσταση που επικρατεί.

Σχετικές ειδήσεις