ΕΛΛΑΔΑ

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια

Στην σύλληψη κυκλώματος που εξωθούσε δύο ανήλικα κορίτσια από την Ουγγαρία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κάρπαθο.

Τα δύο κορίτσια, που είχαν εξαφανιστεί από την πατρίδα τους , ήταν φυλακισμένα στην Κάρπαθο παρά την θέλησή τους και τα εξανάγκαζαν να εκδίδονται σε πελάτες έναντι αμοιβής.

Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, σύμφωνα με το thebestnews.gr, φέρεται ένας 25χρονος Αλβανός με άμεσες συνεργάτιδες δυο συμπατριώτισσες των ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 33 και 32 χρόνων.

Ρόλο στην υπόθεση φαίνεται πως έπαιζε και η 16χρονη Ουγγαρέζα, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 12 Οκτωβρίου στις αρχές της πατρίδας της.

Ως τώρα, έχει επιβεβαιωθεί ότι φυλακισμένη ήταν η 15χρονη ομοεθνής της για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο και η δεύτερη ανήλικη να ήταν θύμα των προαγωγών αλλά να συνεργάστηκε.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καρπάθου έκαναν έφοδο στο σπίτι της σπείρας στα Πηγάδια, συνέλαβαν τον Αλβανό και την 32χρονη Ουγγαρέζα και απελευθέρωσαν την 15χρονη που κατακρατούσαν παράνομα.

Η 33χρονη μαζί με την 16χρονη συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα. Οι τέσσερις αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής ανηλίκου, της παράνομης κατακράτησης και της μαστροπείας.