ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική φωτογραφία: Η στιγμή που ηλικιωμένος σώθηκε από βέβαιο πνιγμό

Συγκλονιστική φωτογραφία: Η στιγμή που ηλικιωμένος σώθηκε από βέβαιο πνιγμό

Έκανε βόλτα στην παραλία της Χαλκίδας και έπεσε στη θάλασσα - Τον έσωσε περαστικός την ώρα που τον παρέσυραν τα ρεύματα.

Όπως αναφέρει το lamiareprot.gr, όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας (7/5), στην παραλία της Χαλκίδας κοντά στην παλιά γέφυρα, όταν ένα ηλικιωμένος που έκανε τη βόλτα του, άγνωστο πως, πιθανότατα ζαλίστηκε και βρέθηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άτυχος ηλικιωμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ πολύ γρήγορα άρχισε να παρασύρεται από τα ρεύματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο της θάλασσας.

Για καλή του τύχη ένας περαστικός, που αποδείχτηκε ατρόμητος και δεινός κολυμβητής, βούτηξε στη θάλασσα και κολυμπώντας πολύ γρήγορα κατάφερε να προσεγγίσει τον ηλικιωμένο.

Στη συνέχεια με πολύ προσεκτικές και ψύχραιμες κινήσεις έβγαλε τον ηλικιωμένο στην άκρη, όπου με τη βοήθεια λιμενικών και αστυνομικών, που είχαν κινητοποιηθεί, τον ανέσυραν από τη θάλασσα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Ο «τυχερός – άτυχος» ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε τη στιγμή που ο ηλικιωμένος σώθηκε από βέβαιο πνιγμό στην galley του άρθρου.

Σχετικές ειδήσεις