ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Η 29χρονη άνοιξε στον δολοφόνο της (vid)

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Η 29χρονη άνοιξε στον δολοφόνο της (vid)
Πού στρέφονται οι έρευνες
EUROKINISSI

Στο στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της 29χρονης Γεωργιανής, που δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, στρέφονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Την άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών, εντόπισε νεκρή την Τρίτη (14/05/2019) μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτηρίου, στην Καλλιθέα, η θεία της, που την αναζητούσε από την Κυριακή (12/05/2019).

Ο δολοφόνος έπνιξε την 29χρονη, περνώντας από το λαιμό της μία γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο της.

Οι Αρχές έχουν ήδη εξετάσει στενά συγγενικά της πρόσωπα, τον πατέρα, τη θεία της, αλλά και τον εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος έτρεξε στο σημείο αμέσως μόλις έμαθε τι είχε συμβεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το έγκλημα, καθώς τις προηγούμενες μέρες ήταν στην εργασία του και στη συνέχεια στο σπίτι του, όπου πρόσεχε το μεγαλύτερο παιδί τους, όπως είχε συμφωνήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εξετάζουν ενδελεχώς και τους γείτονες της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Σκοπευτηρίου έγιναν μάρτυρες ενός πολύ έντονου καβγά την περασμένη Παρασκευή (10/05/2019) που είχε η 29χρονη με έναν άγνωστο άνδρα, μέσα στο διαμέρισμα της.

Βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία, τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα», δήλωσε γείτονας.

Επίσης, οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουγαν συνεχώς σπασίματα, σαν πιάτα και ποτήρια. Μάλιστα όλοι μιλούν για μία πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν είχε επαφές με τους γείτονες και έμοιαζε αρκετά φοβισμένη.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την περασμένη Παρασκευή (10/05/2019) είχε μεταβεί στο διαμέρισμα της 29χρονης, προκειμένου να πάρει το ένα από τα δύο παιδιά τους για το Σαββατοκύριακο. Το μικρότερο παιδί θα το κρατούσε ο παππούς για το Σαββατοκύριακο, καθώς η 29χρονη θα έπρεπε να μεταβεί σε κάποια σπίτια που καθάριζε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Τα ίχνη της 29χρονης γυναίκας χάθηκαν την Παρασκευή (10/05/2019) και από το βράδυ της Κυριακής (12/05/2019) οι συγγενείς της άρχισαν να την αναζητούν. Το μεσημέρι της Τρίτης (14/05/2019) η θεία της 29χρονης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας και δήλωσε την εξαφάνιση της ανιψιάς της. Στις 20.30 το βράδυ της ίδιας μέρας παρουσία της Αστυνομίας, κλειδαράς κλήθηκε να ανοίξει το διαμέρισμα της 29χρονης όπου και την εντόπισαν νεκρή στην κρεβατοκάμαρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι δεν φαινόταν αναστατωμένο και το διαμέρισμα δεν έφερε σημάδια παραβίασης. Το θύμα επομένως γνώριζε και άνοιξε στον δολοφόνο της. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο δολοφόνος της 29χρονης μετά την αποτρόπαια πράξη του, φεύγοντας κλείδωσε το διαμέρισμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το βίντεο που σόκαρε το Ίντερνετ: Ψαράς καθόταν αμέριμνος όταν...