Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Κουκάκι: Κρύβεται από το αυτόφωρο ο ιερέας που κοινώνησε πιστούς

Newsbomb

Κορονοϊός: Τον ιερέα, ο οποίος αψηφώντας τις εκκλήσεις των ειδικών και τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου κοινωνούσε χθες Κυριακή των Βαΐων, πιστούς στο Κουκάκι,αναζητά η Αστυνομία.

Ο ιερέας παραμένει άφαντος προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο, το οποίο λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (13/04). Δεν εμφανίστηκε στις Αρχές ενώ ούτε η Αστυνομία κατάφερε να τον βρει στην εκκλησία.

Δείτε εικόνες από τη συγκεκριμένη εκκλησία στη gallery που ακολουθεί:

«Ο ιερέας κρύβεται για να αποφύγει τη τη διαδικασία του αυτοφώρου», δήλωσε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Νίκος Ντούμας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι η συμπεριφορά του ιερέα δεν συνιστά πράξη αγάπης.

«Ούτε κι αυτό είναι μια πράξη αγάπης του ιερέα προς τους πολίτες που τους κοινωνεί ενώ παραβαίνει νόμους και αποφάσεις της Ιεράς συνόδου αλλά ούτε και να κρύβεται ένας ιερέας από την κοινωνία και το κράτος για να αποφύγει τις συνέπειες. Είναι πολύ κακό παράδειγμα», τόνισε ο κ. Ντούμας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή των Βαΐων, ο συγκεκριμένος ιερέας αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά την Εκκλησία ενώ περίπου 15 πιστοί προσήλθαν για να λάβουν Θεία Κοινωνία από την πλαϊνή πόρτα του ναού.

Εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα έδειχναν ακόμη και έναν πατέρα με μικρά παιδιά να πηγαίνει να κοινωνήσει στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις παρατηρήσεις γειτόνων ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο, ο ιερέας απάντησε ότι είναι καθ’ όλα νόμιμο και προχώρησε κανονικά στην κοινωνία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πάσχα υπό αυστηρό περιορισμό – Πώς και πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα