Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Tο τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν: Λύγισε στον αέρα η Έφη Αλεβίζου (vid)

Newsbomb

Η Έφη Αλεβίζου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της με την εικόνα του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν, να μεταφέρει το μωρό τους για το τελευταίο αντίο.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου του Alpha, Έφη Αλεβίζου, λύγισε στον «αέρα» μετά τις εικόνες που προβλήθηκαν με τον 32χρονο πατέρα να φτάνει στην Αλόννησο για την κηδεία της συζύγου του, έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη του που ήταν μάρτυρας της δολοφονίας της μαμάς της.

«Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους, είναι οι στιγμές της απόλυτης οδύνης» σχολίασε, μεταξύ άλλων η Έφη Αλεβίζου. Το μωρό αυτό θα μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του.

Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν θα αλλάξουμε εντελώς κλίμα» και κάπου εκεί η φωνή της «σπάει», ζητάει συγγνώμη και μπαίνει το επόμενο βίντεο με το ρεπορτάζ για την απελευθέρωση των μετακινήσεων.

Νωρίς το πρωί εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο.

Η μητέρα της, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέα ανεπιθύμητη ενέργεια για το εμβόλιο της Pfizer – Η απόφαση του ΕΜΑ