Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Η στιγμή που η φονική καταιγίδα «χτυπά» αυτοκίνητο – Μαρτυρίες-σοκ από τους επιβάτες

Newsbomb

Ακόμη ένα βίντεο, που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, αποδεικνύει τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας που χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης (10/07) τη Βόρεια Ελλάδα και άφησε πίσω της επτά νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές.

Το νέο video από τη Χαλκιδική έχει τραβηχτεί από επιβάτες αυτοκινήτου που λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (10/07) κινούνταν στη διαδρομή Σίλατα – Καλλικράτεια και μπορείτε να δείτε καρέ-καρέ τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχουμε ζήσει. Ξεκίνησε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δε μπορούσαμε να δούμε ούτε στα 2 μέτρα και νομίζαμε ότι θα τουμπάρει το αυτοκίνητο από τον αέρα. Κάποιοι από τους επιβάτες πανικοβλήθηκαν και για αυτό συνεχίσαμε τη διαδρομή στην προσπάθεια μας να περάσουμε την καταιγίδα. Ευτυχώς ο οδηγός μας γνώριζε το δρόμο. Θα μπορούσαμε να έχουμε χτυπηθεί από δέντρα που έπεσαν στο οδόστρωμα, από κεραυνό ή από μπάζα που χτυπούσαν το αμάξι. Σωθήκαμε από θαύμα!», είπαν στο kallikrateia.gr οι επιβάτες του οχήματος.

Με πληροφορίες από το kallikrateia.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Λάσπη, θλίψη και καταστροφή - Μάχη με το χρόνο για αποκατάσταση των ζημιών