ΚΟΣΜΟΣ

Τριτ Γουίλιαμς: «Τον είδα να πετάει στον αέρα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο

Τριτ Γουίλιαμς: «Τον είδα να πετάει στον αέρα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο

Ο οδηγός που παρέσυρε τον Τριτ Γουίλιμας είναι 35 ετών και εργάζεται σε θέατρο που εργαζόταν ο γνωστός ηθοποιός 

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023, ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς. Το τροχαίο συνέβη με ένα αυτοκίνητο να «κόβει» τη μοτοσικλέτα του Τριτ Γουίλιαμς θέλοντας να κάνει στροφή για να μπει σε ένα πάρκινγκ στο Βερμόντ.

«Είδα τον Τριτ να πετάει στον αέρα» ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνοντας ότι ο 71χρονος ηθοποιός φορούσε κράνος. «Οι ρόδες της μηχανής του ακόμα γύριζαν» πρόσθεσε ο ίδιος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας ο Γουίλιαμς είχε στην αρχή τις αισθήσεις του και μιλούσε στους διασώστες, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Νέα Υόρκης με ελικόπτερο. Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο οδηγός του οχήματος είναι ο 35χρονος Ράιαν Κος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από το τροχαίο και δεν συνελήφθη, Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Ο Κος εργαζόταν σε θέατρο στο οποίο ο Γουίλιαμς είχε παίξει το 2017 στην παράσταση American Buffalo.

Το αντίο της κόρης του Γουίλιαμς

Η κόρη του Τριτ Γουίλιαμς, Έλι να τον αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Instagram.

«Πρόκειται για έναν πόνο που δεν έχω νιώσει ποτέ. Είμαι συντετριμμένη. Σας ευχαριστώ όλους όσοι στείλατε μηνύματα και βάλατε στις καρδιές σας την οικογένειά μου γι' αυτό το τραγικό περιστατικό» έγραψε η κόρη του 71χρονου ηθοποιού.

Σχετικές ειδήσεις