ΚΟΣΜΟΣ

Σοφία Βεργκάρα: Το νέο ραντεβού με τον Τζάστιν Σάλιμαν μετά το διαζύγιό της

Σοφία Βεργκάρα

«Η Σοφία Βεργκάρα απολαμβάνει τη ζωή», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της

Η Σοφία Βεργκάρα απαθανατίστηκε σε ακόμη μία έξοδο με τον νέο της σύντροφο, τον ορθοπαιδικό χειρουργό Τζάστιν Σάλιμαν. Οι δυο τους δείπνησαν στο εστιατόριο «Giorgio Baldi», στη Σάντα Μόνικα.

Η 51χρονη Σοφία Βεργκάρα φόρεσε μια μακριά φούστα με λεοπάρ print και μια στράπλες μαύρη μπλούζα και ο σύντροφός της φορούσε ένα μαύρο τζιν, ένα γκρι t-shirt και από πάνω ένα μακρύ μαύρο παλτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κολομβιανή σταρ, η οποία χώρισε από τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο τον Ιούλιο έπειτα από επτά χρόνια γάμου, εντοπίζεται σε ραντεβού με τον χειρουργό το τελευταίο διάστημα. Η πρώτη τους έξοδος ήταν τον περασμένο μήνα στο «Funke» του Μπέβερλι Χιλς. Μια πηγή δήλωσε τότε στο People ότι η Βεργκάρα «βγαίνει και διασκεδάζει».

«Απολαμβάνει τη ζωή. Φαίνεται θετική και γεμάτη ενέργεια», είπε η πηγή και πρόσθεσε: «Η Σοφία χειρίζεται καλά το διαζύγιο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά τώρα τα πηγαίνει περίφημα».

Ο Σαλιμάν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μπρι Τέρνερ, από το 2008 μέχρι το 2018 και μοιράζονται δύο παιδιά. Ο ίδιος μεγάλωσε στο Ντένβερ του Κολοράντο, πήρε το διδακτορικό του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κολοράντο και ξεκίνησε μια υποτροφία αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Όσο ήταν σε αυτή τη θέση εργάστηκε με τους San Francisco 49ers και τις αθλητικές ομάδες του Στάνφορντ και του Πανεπιστημίου Santa Clara, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Η Βεργκάρα φέρεται να «προχωράει γρήγορα» και να «ερωτεύεται» τον Τζάστιν, σύμφωνα με πηγή που μίλησε αποκλειστικά στην DailyMail.com.

«Η Σοφία έχει απομακρυνθεί από τον Τζο και θα ήταν ευτυχής να μην τον ξαναδεί ποτέ. Η σχέση της με τον Τζάστιν την έχει κάνει να μην κοιτάξει ποτέ πίσω», ανέφερε η πηγή. Και είπε στη συνέχεια: «Ο Τζάστιν είναι απόλυτα γοητευτικός και όμορφος και έχει μια απίστευτη δουλειά. Δεν είναι ηθοποιός και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και εκείνη το απολαμβάνει όλο αυτό».

Η πηγή σημείωσε επίσης ότι «την ελκύει πολύ» και ότι «η μεταξύ τους καταστάση είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα rebound». Σύμφωνα με πληροφορίες, «απλά περνάνε τέλεια ο ένας με τον άλλον».