ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο διαδίκτυο: Πλούσιος κρύβει χρήματα σε απίθανα σημεία (pics)

Χαμός στο διαδίκτυο: Πλούσιος κρύβει χρήματα σε απίθανα σημεία (pics)

Κρυμμένα μετρητά έχουν... κατακλύσει το Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την Daily Mail όσου ζουν στην αμερικανική πόλη, τότε πρέπει σίγουρα να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για το κυνήγι των μυστηριωδών λευκών φακέλων που μπορεί να περιέχουν μέχρι και 100 δολάρια.

Ένα άγνωστο άτομο, μετακινείται σε διάφορα σημεία στην πόλη και αφήνει σε απίθανες κρυψώνες χρηματικά ποσά, σε ένα πρότζεκτ που στο twitter ονομάζεται «Hidden Cash». Σε κάθε tweet δίνονται μάλιστα και κάποια στοιχεία για τα πιθανά μέρη οπότε και ξεκινά ένα απίθανο κυνήγι θησαυρού.

Το πρόσωπο πίσω από «Hidden Cash», αναφέρει το online περιοδικό Bold Italic, είναι ένας μεγιστάνας ακινήτων και ο σκοπός αυτού του δημιουργικού κυνηγιού είναι για να δώσει πίσω στην κοινότητα όσα της χρωστάει μιας και τον έκανε πλούσιο.

«Εβγαλα εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια, περισσότερα από όσα φανταζόμουν. Εντούτοις, πολλοί φίλοι και αγαπημένα μου πρόσωπα αδυνατούν να αγοράσουν ένα αξιοπρεπές ακίνητο», αναφέρει. «Αυτό μου προκάλεσε έναν έντονο προβληματισμό. Οπότε είμαι αποφασισμένος να δώσω μερικά από τα χρήματα που έβγαλα με έναν διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Δείτε τι γίνεται όταν μια γυναίκα... δέρνει έναν άνδρα!

Μελλοθάνατη μητέρα μαζεύει χρήματα για οδοντίατρο αφού θέλει... (pics)