ΚΟΣΜΟΣ

Νορβηγία: Καλλιτέχνης έφαγε κρέας από το ισχίο του! (photo)

Νορβηγία: Καλλιτέχνης έφαγε κρέας από το ισχίο του! (photo)

Μία ασυνήθιστη… λιγούρα ήρθε σε έναν Νορβηγό καλλιτέχνη, ο οποίος θυσίασε κομμάτι του ισχίου του στο βωμό της τέχνης.Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το συγκεκριμένο ρόλο έπαιξε το πιάτο του!

Μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια, ο Alexander Selvik Wengshoel μπορούσε να περπατήσει μόνο με πατερίτσες. Η αφαίρεση ενός παραμορφωμένου οστού στο ισχίο του ήταν επιτακτική.

Για να μην πάει ωστόσο χαμένο, είπε στους γιατρούς να του το... τυλίξουν ώστε να το χρησιμοποιήσει στην τέχνη του. Μόνο που τελικά το συμπεριέλαβε στο μενού του!

«Ήθελα απλώς να το χρησιμοποιήσω στην τέχνη μου. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι θα βράσω και θα το φάω», τόνισε αρχικά ο 25 ετών Νορβηγός, συμπληρώνοντας:

«Έπρεπε να βράσω το κρέας για να βγάλω το κόκαλο. Όταν άρχισα να το βγάζω, έκοψα ένα μικρό κομμάτι και σκέφτηκα “γιατί να μην το κάνω;”».

Όσο για τη γεύση του και για το πώς αισθάνθηκε; «Δεν έχει κανείς κάθε μέρα τη δυνατότητα να τρώει κομμάτι της σάρκας του. Έτσι πήρα μια μικρή γεύση. Ήταν πραγματικά νόστιμο. Σαν αγριοκάτσικο!» κατέληξε.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης κινηματογράφησε όλη τη διαδικασία, όπως και την εγχείρησή του…

Εμείς πάλι θα λέγαμε ότι αντέγραψε τον πρωτοπόρο Κινέζο!

Διαβάστε ακόμα:

Καναδάς: Εξωγήινη ζωή σε παγόβουνο; (video)

Πόρτλαντ: Έπαιζε γυμνός βιολί στο δικαστήριο! (photo)

Ουκρανία: Μάχη για τον έλεγχο του αεροδρομίου στο Ντονέτσκ (photos+video)